הופס, רשימת שידור

davecom

New member
הופס, רשימת שידור

של אסכולת רוק שהיתה השבוע ביום שני. הפעם תכנית ישראלית משהו, בהשראת חומרים של יהודה לדג'לי שהועלאו באוב מהקלטות ישנות ושונות ומסביבם עוד חומרים מקומיים. 1. Pits - Come my way 2. גיא בן בסט - קטע אלמוני שלא מצאתי את שמו 3. יהודה לדג'לי - קטע חסר שם מתוך קטעי 4-טראק שהשמיע באירוח שלו ברדיו 4. לדג'לי - Megalomaniac (כנ"ל) 5. לדג'לי - עוד קטע חסר שם, הפעם מתוך הקלטה חיה באולפן של הרדיו 6. לדג'לי + Uncle Mooni- דמו משעשע בשם danz yer pantz off. 7. Uncle Mooni - Honey 8. רייסקינדר - הקו הירוק 9. פינקלשטיין - Cut & paste your lovers 10. Vultures - (Out here) On my own 11. Cultuebund - תאמר אהיה רב (מטאל ע"פ ח"נ ביאליק) אפשר לשמוע את התכנית כאן.

lcasei

New member
יו, רשימת שידור (אפס שתיים - 9.8.07)

אגב דודו, אפשר לומר אפילו שתכניתך היתה ירושלמית משהו. 1. Dellilah - Big Machine (הופיעו ביום חמישי בדיילה יחד עם אד, איך היה דודו?) 2. Pits - Come My Way (הופיעו במקביל לאד באוגנדה, יחד עם קטמין) 3. פג אדיר - יום ראשון (עוד פיתקית ירושלמית) 4. Doolee - Viuga (היו בשישי במעבדה עם לוס קפרוס) 5. פוריטנים צעירים - אין שיכור (סינגל חדש) 6. פוריטנים צעירים - ברלין (בי סייד חדש) 7. המושב - Streets Of Jerusaelm (להקת הפולק הישרא-קליפורנית מגיעה בשלישי למעבדה) 8. קומה - לגימה אחת (לכבוד הבשורה על הסרט החדש שיצא בתחילת 2008 "פאקט ביי פאקט", על הלייבל Fact, http://www.factbyfact.com 9. Fun - Thurston Moore 10. רבל סאן וג'וני הקטן - Survival (היציאה הראשונה של ג'וני הקטן מאולפנו אשר במוצא עילית, קטקומבה) 11. סגול 59 - אדמה רוח ואש (הדלפה של אורי שוחט של שיר מתוך אלבומו הבא של הסגול) 12. Dj Caress - סוגר בריח 13. מארקי פאנק ורוקי בי - המהפכה 14. דיוואלט - תולעי הדם 15. יום שני האחרון של אוקטובר - דצמבר 16. Ed - Mosqito (שלל הופעות ואירוחים בירושלים השבוע)

davecom

New member
בדילה היו ממש מעט אנשים

ממש חבל. ודרך אגב, לשוחרי הבילויים, סוף כל סוף הגיע הדיסק המלא לתחנה. כן יירבו.

lcasei

New member
דודו, אחלה תכנית

הקטע האחרון של Cultuebund פשוט מופרך אבל מעולה. הקטע שהכי הגניב אותי זה שהם לגמרי שומרים על הטקסט, ואף שרים אותו בהברה אשכנזית (מטאל בהברה אשכנזית!! אני חוזר!! אל תפספסו). הטקסט של ח"נ ביאליק, נראה לי משום מה כמו פארודיה. אפשר לקרוא אותו כאן http://benyehuda.org/bialik/bia117.html דבר שני, שכחת לציין בפלייליסט כי השמעת גם את Into White (בעצם, דודו לא טועה, הוא בודק אם אנחנו עירניים)

davecom

New member
צודק צודק

וזה עוד קטע ממש ארוך שתפס 10 דקות מהתכנית. ולשם הצדק - Into White בקטע האחרון באלבום שלהם שיצא (גם הוא) בפית-קית, קטע בשם A week after. בתכנית הוא נכנס בין גיא בן-בסט לבין הקטע הראשון שהשמעתי של לדג'לי. ואכן הקולטורבנד הם יציאה (אני מכיר אותם בזכות עמרי). תיארתי לעצמי שתתלהב מהרעיון, נתי, בתור אחד עם עבר מפואר בתרבות יהודית. לפחות יותר מרובנו.

G4rfi3ld

New member
i thought david avidan was the national poet

oh well. anyway, kulturband is my good friends Ehud band. this is not a parody about byalik at all, they are infact great fans of him and anything that gives respect to the hebrew language, in such an extreme way that they refuse to use words in loazit while talking in hebrew. example: you do not send an sms, but write a misron you do not order humos, but you order a mimrach himtsa etc. he will be happy to know you played and liked his song

davecom

New member
אני חושב שהלאומיות גם ככה מתפרקת

כמו האף של מייקל ג'קסון, הפדופיל הלאומי (שלהם...). בכל אופן, זה אכן מרשים. האמת שמצד שני זה לא אמור להפריע כי רוב המטאליסטים שאני מכיר הם דווקא מאוד פטריוטים, בניגוד למה שבן כספית אולי יאמר עליהם.

למעלה