הופל מלח אל המים

...זיגי

New member
הופל מלח אל המים

הופל המלח אל המים הקרים ורק שתי ידיו מושטות לעבר אניה המלח אשר היה לכותל מילא פיו מים כבחזיון תעתועים נראית אניה עוטה מפרש לבן המסתיר נבכי ליבה עייף המלח עוד רגע יפנה פניו למצולות ויעלם ורגע לפני אניה בבקשה תחזרי ואם יש בת אמיצה או אישה מקסימה שתוכל לעזור תהיה ברוכה

זורקת לך גלגל הצלה

היי זיגזג אליך לי בקשה, שים נקודות ופסיקים שהקטעים יהיו מובנים לקריאה, או, אפשר להתחיל כל משפט בשורה חדשה, אז יראה כמו שיר ואולי תקבל עליה בדרגה ויתנו לך להיות קברניט של איזו אניה גדולה גדולה, מברכת אותך על הטבילה הראשונה בחיבוק ונשיקה :)))

למלח החדש שבים.

העזת. ניסית. וידנו מושטת לקראתך. אוחזת בך ולא נותנת לך לטבוע. רק קצת פסיקים ונקודות ואתה שוחה לחוף. בחיבה רבה. סופגניה.

...זיגי

New member
ל : מימי , סופגי , 007

נתתם לי אניה להיות בה קברניט נתתם לי חוף מבטחים עם חיבה וחיבוק נתתם לי נערה מחכה על החוף אבל עם חברות כאלה אני רוצה דוגית קטנה אני מבטיח לכם שאתן תהיו מכובדי תודה על העידוד אני מישתדל לא לגרוע אתכם מצאט מפני שנהנה לראות אתכן שוחות בו אע``פי שמאוד מאוד נהנה לשוחח אתכם.

מלח יקר שלנו

באניה או בדוגית, תמיד אשמח לשוחח איתך, להיות חברה, ואוזן קשובה.

הופל מלח אל המים??? יש תקווה

הופל מלח אל המים; - ודאי ימצא בתולת ים יישק הוא לשפתותיה ותהפוך היא לאשה יפה יחלקו ביניהם עצב ושמחה אושר ואהבה אך מה יעלה בגורל הנערה שעל המזח עדיין מחכה?????????? 007 - ליהי

למעלה