מודעות למחלה ../images/Emo23.gif
שלום לכולם. אני כתבתי בפורום הזה רק פעם אחת, אבל אני קוראת כאן כמעט כל יום. יש לי חבר שחולה אפילפסיה, אני מתעניינת בתחום די הרבה ורכשתי ממש הרבה ידע בשנה האחרונה. לא רק שזה תחום שמעניין, אלא גם הקשר האישי שלי אליו מגביר את הצורך שלי במודעות מירבית. אני נורא אוהבת לכתוב (גם שירים וגם פרוזה). בד"כ אני כותבת סתם כדי לשפוך את הלב על דף נייר, אבל עקב ההתמודדות (הדי מוצלחת) שלי עם המחלה של החבר שלי, התחלתי לכתוב סיפור של ממש. סיפור על הקשר שלנו, על המחלה שנכנסה לתוכו, איך היא נכנסה ואיך השפיעה, מהי ההתמודדות, איך זה מנקודת מבט שלי, מה המחשבות שעוברות בראש, מהי אהבה לצד הפחד שחשים בהתחלה, איך מתגברים, וכו'... הכל כמובן מנוקדת מבט שלי. אני כותבת בגוף ראשון על עצמי ומקווה שמתישהו אני אתן לאנשים לקרוא את זה ואקבל תגובות חיוביות.... יוצא לי די נחמד אני חושבת, ואם אני אתמיד בזה, מי יודע אולי זה יהפוך לספר יום אחד

אני חושבת שזה מאוד חשוב להעלות את המודעות של כלל האוכלוסיה בישראל למחלה, משום שזה יפחית משמעותית את האפליה שרבים מן החולים סובלים ממנה, וגם ימנע טעויות שקראתי עליהן כאן בפורום, שאנשים עושים בזמן התקף. חשוב שיידעו על המחלה ועל ההתנהגות בזמן התקף, כי אנשים עם אפילפסיה אלה אנשים רגילים לגמרי ואין שום הצדקה לאפליה או ליחס לא מכובד שחלקם זוכים בו עקב המחלה.