הופה שמרית תהפכי את זה לסקר פליז.. מה אתם אומרים על רעיון התלבושת האחידה כי אהוד לקח את זה ברצינות..
Y YaLdoNet 4 EveR New member 19/5/04 #1 הופה שמרית תהפכי את זה לסקר פליז.. מה אתם אומרים על רעיון התלבושת האחידה כי אהוד לקח את זה ברצינות..
L Lorelai New member 19/5/04 #4 לא אתה לא ~J Lo~ 09/05/20 16:53 אה. גאוני. זה תירוץ לשרשור של דעות על תלבושת אחידה Lorelei 09/05/20 16:53 כן, חשבתי על זה.. אפילו עשיתי סקר על זה עכשיו..
לא אתה לא ~J Lo~ 09/05/20 16:53 אה. גאוני. זה תירוץ לשרשור של דעות על תלבושת אחידה Lorelei 09/05/20 16:53 כן, חשבתי על זה.. אפילו עשיתי סקר על זה עכשיו..
Y YaLdoNet 4 EveR New member 19/5/04 #5 אוקיי אבל בואו נפתח את זה.. למה כן, למה לא.. כן = כי זה באמת ירגיע כמה פרחות לא = כי, כאילו, בשביל מה אני קונה בגדים??? סתם לא = כי אני חושבת שבגד היא דרך להביע את עצמך ו.. תלבושת אחידה זה חנק.
אוקיי אבל בואו נפתח את זה.. למה כן, למה לא.. כן = כי זה באמת ירגיע כמה פרחות לא = כי, כאילו, בשביל מה אני קונה בגדים??? סתם לא = כי אני חושבת שבגד היא דרך להביע את עצמך ו.. תלבושת אחידה זה חנק.
F FiFi 59 New member 19/5/04 #6 צר לי לאכזב אותך אבל זה לא יפתור שום עניין פרחות.. הם יקנו חמש מידות קטן יותר! ועדיין יראו להן את החריץ סתם בזוז כסף נוסף וחסר תכלית
צר לי לאכזב אותך אבל זה לא יפתור שום עניין פרחות.. הם יקנו חמש מידות קטן יותר! ועדיין יראו להן את החריץ סתם בזוז כסף נוסף וחסר תכלית