הופה

Tapuhi

New member
הופה

מאמר חדש לאוסף אז ככה- 61 עובדות על הלהקה- מה זה המספר הזה?! 1. מתי שדריק רב עם אמא שלו או לא חשוב עם מי, הוא תמיד יכתוב שירים כדי להירגע. 2. דריק נאסר (אני לא אפרט הכל): גניבה, פריצה, ונדליזם, העלבות ועוד כל מיני שטויות כאלה.. 3. אמא של דריק עובדת כאחות (וזה מעניין אותי כי..?) 4. לסטיב יש אחות בשם ג'ן. מעניין. תמיד תהיתי איך קוראים לאחותו של סטיב. 5. דריק אומר שילדות צעירות "מעצבנות", אבל הוא מוכן לצאת איתן אם הן בוגרות. סטיבו אומר שבוגרת ז"א ציצים גדולים (מה אתם רוצים, הוא גבר)
6. צליל-חום (WTF) מסביר לפשר השם שלו: יצאתי מאמא שלי והייתי חום. אני משמיע צלילים בגיטרה שלי. מרתק. 7. קון קיבל את הניקניים שלו (כינוי) מסטיב ודריק, בגלל שהוא אכל גביע (=קון) כל יום לארוחת צהריים. 8. הם נהגו לחמם (בהופעות) את מייטי מייטי בוסטונס, אופספרינג, בלינק וסושיול משו. 9. גרג נורי המנהל של סאם 41 הוא החבר החמישי בלהקה, ויש לו קעקוע של המספר- 41. מרתקקקק 10. ישנן חמש גרסאות לשיר "זה לא משנה".

Tapuhi

New member
הופה הופה

אממממ... ב-10 זה לא לשיר, אלא לקליפ. לא שזה שינה משו, נכון?
11. משו על הבית של סטיבו. נקסטטט 12. קארי קינג מהסלייטר (להקה?) הופיעה בקליפ לשיר "על מה אנחנו בכלל?"
חחחח.. אני עושה לך חיים קשים ולא ממש אכפת לי!!!! 13. הם לא עושים כביסה. שיט. 14. מה? 15. אנשי הלהקה לי יחתמו על אף חזה אם הוא/היא מתחת לגיל 19. שוב- שיט. 16. קון לא מרפפ. (יענו ראפ). הוא לא עושה את זה בכלל. הוא שונא את זה. טוווב. חבל. 17. דריק לובש את אותה העניבה על המכנסיים בכל קונצרט (הופעהההה). 18. דייב כברלא אוהב שקוראים לו שוקולד חם. כבר? מתי הוא כן אהב? 19. כל חברי הלהקה מלבד דייב מעשנים סיגריות. 20. אהא. משו על דריק.

Tapuhi

New member
הופה הופה הופה

21. דריק סיים ביצפר! מעולההההה 22. דריק גנב דברים מלהקות אחרות. פושטק קטן. 23. הא? 2 חברים מהלהקה אוהיבם לזרוק ביצים על בתים של אנשים. ל"ג בעומר כבר הגיע? 24. קון הוא השקט שבחבורה. 25. מתי שדריק היה בן 6, הוא אהב את הצליל של זכוכית נשברת. הוא תמיד שובר את הזכוכיות במלון עם רובה. 26. גם לדייב וגם לקון יש חברות קבועות, והם נאמנים להן. 27. עדיף שאני לא אתרגם. 28. דריק כתב את השורות הבאות להורים של חברי הלהקה שרצו שהילדים שלהם ילכו לקולג' וסטאף- "I don´t want to waste my time/And become a casualty of society/I´ll never fall in line/Become a victim of your conformity." 29. משו על אצבעות. 30. אמא של דריק- קוראים לה מישל. אהא.

Tapuhi

New member
הופה הופה הופה הופה

אני עקבית. 31. השם האמיתי של קון- הוא ג'ייסון
. 32. הסבר על הגיטרה של דריק. 33. שוב הגיטרה שלו. 34. סטיבו מנגן רק על סוג מסויים של מקלות תופי. הוא מסרב לנגן עם מקלות אחרים. 35. דריק וסטיב הקימו את הלהקה ב-1996. 36. המאכל האהוב של סטיב- סנדוויץ' עם חרדל. 37. סטיב מנגן בלי נעליים. 38. הגילאים: דריק- 22, קון, דייב וסטיב- 21. 39. השיר הראשון הם כתבו- פייב או גרינד. המ שזה לא יהיה. 40. לכולם בלהקה יש קעקוע של 41 על הזרוע. אני אמשיך אח"כ. יש לי חיים. מפתיע?

NiKi†a

New member
וואי תודה דניאל../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

המאמר הזה שלך

Cupid In Hell

New member
מעמר יפא

מעמר יפא מאוט דידחתשי(תתחדשי) חחחחח באמת עובדות מאוד מעניינות....

למעלה