הופה חזרתי

motin10

New member
הופה חזרתי

אמרתי שאני חוזר והנה אני פה .....להלהלה להההההההההההההה אצא לי השוקה תרנגול קטן אקנה לי והתרנגול קוקוקוריקווו הוא יזמר עד אור הבוקררררררר ..אצא לי השוקה כלבלב קטן אקנה לי והכלבלב האו האו והתרנגולללללללללללל קוקוקוקוריקוקווווווווו הוא יזמר עד אור הבוקרר אצא לי השוקה חתלתול קטן אקנה לי והחתלתול מיאו מיאו והכלבלב האו האו והתרנגולללללל קוקוקוקריקוקוווווווווווו הוא יזמר עד אור הבוקרררררר....רגע השכנה למטה צועקת שאני שר והערתי אותה מהשינה ..רגע רגע הולך למקרר ומביא ביצה ..איפה השכנה ??הנה היא הופההההההההההההה טראחחחחחחחחחחחחחח בול על הראשששששששששששש יששששששששששש יאלללההההההההה נמשיך ..אצא לי השוקה כבשה קטנה אקנה לי והכבשה מה מה והחתלתול מיאו מיאו והכלבלב האו האו והתרנגולללללללל קוקוקוריקוקוווווווו הוא יזמר עד אור הבוקררררררררררר ... שניה עושה פליק פלאק על השטיח הופהההההההההה איזה נחיתה מקסימה ציון.9.9 כן גבירותי ורבותי אנחנו כאן בעוד תוכנית של חולה נפש ..וכולם ביחדדדד לא נפסיק לשירררררררר לא נפסיק לשיררררררררררררר לא נפסיק לשיררררר כן גבירותי ורבותי הגיע הזמן שאני אציג את עצמי ..אז ככה לי קוראים מוטי ואני בן 40 תושב נהריה נשוי פלוס 3 ילדים ..תחביבים הרבה מוסיקה וזה אומר חולה על ריקודים ואוהב לשיר עם זה בפני קהל או לעצמי אוהב ספורט ובעיקר כדורגל מוכר כאוהד הפועל חיפה ..אוהב את מי שאוהב אותי במיוחד .וגם אוהב את מי שלא אוהב אותי חחחחחחחחחחחחח

or1

New member
ברוך השב , מוטי ../images/Emo24.gif

נסה לחבק גם את השכנה אולי היא תרגע ואם לא, נסה להשמיע לה את השיר הבא אם לא יועיל ... ודאי לא יזיק ערב נעים לכולם or1

princess lis

New member
הופה הולה ...הולה...ואם פאם פאם....

הופה הולה...הופה הולה...מיתפרעים... טאלאלאלהםםםםםםםםם.... מישתגעים... חד גדיא...חד גדיא... ואתא שנרא ואכל לגדיא. ואתא כלבא ונשך לשנרא דאכל לגדיא. ואתא חוטרא דנשך לשנרא דאכל לגדיא. ואתא נורא ושרף לחוטרא דנשך לשנרא דאכל לגדיא. ואתא מיא דנשך לשנרא דאכל לגדיא דזבן אבא בתרי זוזי חד גדיא חד גדיא..... אדון/גברת ...ניכבד/ה היגענו למקום הנכון ובזמן הנכון... הקירבה לבי"ח לחולי נפש...הסמוך לנהריה... נעים מאד מוטי´לה...החולה המדומה... הצגת בצורה מאד נחמדה את עצמך... דברים משותפים לנו לרוב... אותו מצב מישפחתי... אותו כמות ילדים... בן ובת חיילים ובן נוסף אוטוטו מסיים את הלימודים... ואני מישתוללת ילדה בכיתה א... אוהדת מלידה את הפועל חיפה... במישחקים הייתי צופה...שומעת את קללות האנשים את אמו של השופט... אומנות ומוסיקה...ולצחוק עד בלי די. אז ביייייייייייייייייי בכל מקרה אתה אוהב גם אותי.... פרינצס ליס-מישתוללת.

למעלה