טוב...../images/Emo48.gif
בקשר לחרב המוסקיטרית, אני מצטער, את טועה. אולי היא יכלה לעבור דרך חיבורי שריון, אך היא עדיין לא טובה ללוחמה כזו. מה הקשר לחרב הערבית? קשה לדקור איתה, לא כמו בהופאק, ולמרות שזה אפשרי, זה בפירוש לא כדאי. נכון, מעול לא עבדתי עם קלשון, אבל.... בקשר לכבד, לא מאוד כבד, אבל את צודקת. אז מה? גם חרבות הריטוש היו כבדות. והשימוש בשתי ידיים הוא ברור, ואף כי הוא חיסרון, לדעתי היתרונות מחפים על כך. גם כדי לעצור איבחת חרב עם חרב צריך להיות מהירים, ואולי אף יותר. הרעל, נכון, אבל יותר קל להשיג פגיעה עם קלשון. עכשיו, בקשר לבלין'לה...(סתם...), תקשיב. אם החרב היא נשק לעשירים, זה רק מחזק את הטענה שלי. אם אתה חי בקרין, אתה עני? מה תעשה? תיכנע לכל אחד? לא! תשתמש בחנית, או מטה חובלים במיומנות, ויש לך סיכוי טוב לנצח. עכשיו, אחד הדברים שמעצבנים אותי הוא שאתם חוזרים על אותה הטענה פעם אחר פעם, מבלי להתייחס לכך שהיא נכונה אף יותר לחרב. המיומנות. בשביל להשתמש בחרב, צריך להיות מיומנים הרבה יותר מכדי להשתמש בחנית, קלשון או מטה חובלים. אני מבקש, כל טענה שאתם חושבים להעלות, אנא בדקו קודם אם היא נכונה גם לגבי החרב. אה, ואני מציע לכם לא לזלזל בנשקים כמו הופאק, חנית או קלשון, משום שהם קטלניים באותה המידה כמו חרב, ושוב, אולי אף יותר... ודרך אגב, נשק הוא לא בהכרח דבר שלילי. כשאתה מגן באמצעותו על העם, המולדת והמשפחה שלך, אני חושב שיש לו תדמית חיובית למדי...