הופאק

KagomeSama

New member
למה אתה חושב..

שאכפת לי מה ההגדרה של רצח בחוק? די. זה נהיה ויכוח ילדותי.

בלין

New member
יודעת מה?

גם לחפור באדמה זה רצח! מה אכפת לי מה ההגדרה של זה בחוק?

בלין

New member
דבר ראשון

אני לא אחיה בקרין, כי זה חרא של עולם. אם כבר עולם פנטזיה, אני אחיה בארץ התיכונה. דבר שני, אם אין משהו יותר טוב, משתמשים במה שיש. אבל אם אתה לא ממש מאסטר, אין לך סיכוי לנצח סייף טוב חמוש בחרב.

סליחה....? ../images/Emo48.gif

אההההה...... הבנתי, נופר. כרגיל, סתם מנסה להרגיז אותי. אבל לא משנה, אני אגיב בכל זאת..... קלשון הוא הנשק הכי טוב שיש. לפחות הקלשון שלי. גם אם תתעלמי מתכונותיו הקסומות, הוא עשוי ממתכת קלה יחסית, יש לו שלושה חודים בעלי להבי שיסוף משני צידיהם (הם דקים), והוא נשק קטלני עד אימה לכל מי שיודע להשתמש בו.

בלין

New member
ממש לא

אי אפשר לשסף על קלשון. הוא ארוך מדי, לא מתאים ומסורבל. אפשר להשתמש בו רק לדקירה, וגם ככה זאת רק סוג אחד של דקירה. בקיצור, קלשון ומטה הם נשקים דיי גרועים. בשביל חרב צריך כשרון בסיסי, כדיי להיות טוב עם קלשון ומטה צריך כשרון של רב אומן.

wisp

New member
אני מסכים חלקית

מטה ממש לא גרוע, בתור איכר חסר אימון אני יכול להגן על עצמי עם מרחקו הארוך של המטה מול אויב בעל חרב, כל עוד הוא לא יישבור לי אותו, אפילו מול שני אויבים...אם הם ממש מפגרים או שאני יודע קצת להסתובב ^^

מטה זה דבר אחד ../images/Emo4.gif../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

והופאק זה דבר אחר. אני דיברתי על הופאק. טוב תראו, אני הייתי מעדיפה הופאק טוב על כל נשק אחר, גם אם היריב מולי משתמש בחרב. אם אתה לא מיומן בחרב, אתה יכול לפצוע את עצמך. בהופאק אתה מקסימום נחבל קלות. הופאק - אם הוא בנוי מעץ טוב - לא חייב להיות כבד בכלל, בכל אופן הוא הרבה יותר קל מחרב ממוצעת (אני מדברת על חרב, לא על חנית) וגם הרבה יותר גמיש ממנה. ניתן להצליף בעזרתו, לדקור, לשבור את הצוואר, להכשיל, לקלוע אבנים או לסובב אותו באוויר ולהפיל את היריב. בקיצור, הוא רב שימושי - ובהחלט לא צריך ללמוד תמרונים בשביל להשתמש בו. כמובן כדי להשתמש בכל האופציות כדאי מאד ללמוד, אבל אין חובה. ובאשר ליתר - בוויכוח הצדדי על חרבות מסוגים שונים אני לא אתערבה כי אני לא מבינה בזה כלום. נקודה. בקשר לקלשון, אני בהחלט מסכימה אתכם. אני לא חושבת שזה נשק יעיל במיוחד. הוא כבד, זאת אומרת שאם אתה פצוע או משהו כזה אתה לא יכול להשתמש בו. אתה חייב להיות מעולה בלחימה כדי להשתמש בו, וגם אז לא תוכל לדקור מכל הכיוונים. אתה חייב להיות מרוכז לחלוטין, ואם בסמוך אליך מתרחשים עוד כמה קרבות והם פולשים לכיוון שלך, הלך עליך. עוד חיסרון הוא חוסר היכולת לחסום - אם גנב ממוצע משליך עליך סכין\חץ ממקום כלשהו אתה לא יכול לעשות כלום נגד זה. אין את אפשרות החסימה או ההסטה כמו שיש בהופאק או בחנית, למשל. בקיצור, קלשון הוא נשק גרוע מאד. כמובן שעם קלשון קסום זה כבר משהו אחר, וזה לא ממש קשור לטיבו של הקלשון.

wisp

New member
קלשון זה מצויין!!!

בשביל לנקות את החצר ^_^ ואם אתה מלחם מול צבא של עשבים שוטים אז אנימ סכים שזה יהיה יותר יעיל מחרב או הופאק, אבל נגד גובלין גמדי עם חרב קופצנית הייתי מעדיף פגיוני הטלה...או חרב...או גרזן...או מטה...או אולר...או אבן...או סמוכטה ^_^

*SIGH*......./images/Emo48.gif

טוב, אני מסכים בקשר להופאק אבל... את מבינה, שוב, מעלים טענות שנכונות גם לגבי חרב. אם אתה פצוע, גם לא תוכל להשתמש בחרב, או כמעט בכל נשק אחר.בקשר למיומנות, שוב, צריך להיות אף יותר מיומן כדי להבין את תורת הסיוף והתנועה השלמה שנמצאת מאחורי השימוש בחרב. בקשר לריכוז,שוב, צריך להיות מאוד מרוכז כדי להשתמש בחרב, ואם פולשים קרבות סמוכים, זה לא מזיז לך.... בקשר להסטה, טוגורו, נופר! אתה לא יכול להסיט שום חץ או סכין בעזרת מטה או הופאק, אלא אם אתה זריז בצורה אל-אנושית. אם זורקים עליך אחד מהם, המקסימום שתוכל לעשות הוא להתחמק. זה לא בייסבול, זריקה ומכה. זה חפץ חד שטס לאיברים החיוניים שלך במהירות גבוהה להחריד. בבקשה, אם אתם כבר מתווכחים איתי, לפחות תעלו טיעונים הגיוניים. וויספ, אני הולך להתעלם מההודעה המטופשת שלך.

wisp

New member
^_-

אם נראה לך שאני חייב לך סליחה כיפורית אנא הודיעה לי לפני תום ה"חג"

למעלה