הופאק

Palass

New member
הופאק

איך בדיוק הופאק עובד? (השריקה שלו והכל) יש ספר אחד שמצויר על הכריכה את גדיל מחזיק איזה מקל - שיערתי שזה ההופאק אבל זה לא נראה מספיק חזר כדי להרוג אנשים ולא ברור לי מהמראה של זה איך זה שורק. ואולי יש עוד דברים שהוא יכול לעשות ואני לא זוכרת..?

SaberTooth

New member
כאשר מסובבים את ההופאק באוויר...

יש חיכוך של רצועת העור בקצהו עם האוויר ונוצר קול שריקה, לפחות זה מה שאני הבנתי. אני מניח שאתה מתכוון לספר "דרקונים של ליל חורף" - אז אכן, זה הופאק בידיו של גדילן. אמממ... אני חושב שזה יותר מקל הליכה ולא נועד להרוג אנשים. בשביל זה הפיגיון.

Palass

New member
|-:

הו.. כנראה סתם היה נדמה לי שהיה מסופר שהוא הרג בעזרת ההופאק בקיבעות...

strahd

New member
קווים לדמותו של הופאק

ההופאק הוא הנשק המועדף על הקנדרים. הוא גם נשק רב תכליתי. בעזרת ההנפה שלו באוויר בסיבובים מהירים, הוא יוצר את קול השריקה המפחידה, רצועת העור בקצהו העליון משמשת כקלע אבנים, המקל הוא גם שימושי למלחמה וגם אפשר לנעוץ בו את האויב, מכיוון שקצהו התחתון משונן. אני לא יודע אם גדילן הרג איתו, אבל ללא ספק היה לו אחד, כמו כל קנדר המכבד את עצמו. את ההופאק המציא חצי קנדר, כפי שמתואר בסיפור הראשון בסדרת הסיפורים "שלטונה של איסטר" - סיפור מאוד טוב, דרך אגב.

Palass

New member
לא תורגם, אני משערת?

לא. אחרת כבר בייתי קוראת את זה. תודה בכל מקרה..

Moondust

New member
אני חושבת שגדילן כן הרג בעזרתו../images/Emo41.gif

הרי עם כל הפעמים שהחבורה נאלצה להילחם בדרגונים, לא הייתי מצפה ממנו להשתמש רק בפגיון נגד לטאה עם שיניים וטפרים חדים וחרב גדולה ומרושעת. הופאק זה הרבה-הרבה יותר בטוח לשימוש, אפשר לקלוע מטווח רחוק. ואם אני לא טועה, מצוין בדמדומי סתיו, אחרי שהחבורה פגשה את אבן, ש"גדילן נעץ את מטה הופאק שלו בקרקע והמטיר ברד קטלני של אבנים על השדה". בטח הוא פיצח כמה וכמה ראשים.

Miss Pigmelion

New member
יכול להיות ש../images/Emo76.gif

ההופאק לא יכול להרוג במכה אחת דרגון או בן אנוש, אבל בעזרת דימיון אפשר להשתמש בו כנשק בצורות שונות. מקלע או מקל לחביטה או לשימושים מיוחדים אחרים הנובעים מסכנה רגעית.

בלין

New member
תתפלאי כמה קל להרוג בן אדם

מכה חזקה של מקל מוצק ברכה של משהו, ובמקרה הטוב (מבחינת התוקף) האיש מת במקום. אם הוא גם חד מלמטה, אז אפשר לתקוע אותו באנשים. זה נשק הריגה לא רע בכלל

לא רע בכלל? ../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

זה נשק טוב מאד! הוא רב שימושי, אפשר לפגוע ולהרוג איתו בלי לעבור הכשרה או ללמוד תמרונים, הוא לא נראה מסוכן (מה שלא תמיד, אבל לרוב, פועל לטובת התוקף מכיוון שהמטרה מרשה לעצמה להתקרב לטווח פגיעה), אפשר לפגוע איתו מטווח רחוק (לקלוע אבנים) או מטווח קרוב (בעזרת המקל). באופן כללי, אפשר לומר שזהו נשק טוב יותר מחרב, חץ וקשת, מטה חובלים רגיל, קלשון,פגיון או נשק אחר הרווח בארץ, אולי חוץ מנשק קסום כלשהו, מכיוון שהוא משלב הרבה יתרונות ללא החסרונות.

אלרוס

New member
תלוי מאיזה כיוון אתה מסתכל על זה

אם אתה מדבר על קונספירציית "PAUL IS DEAD" עם וויליאם קמפבל אז הוא מת, אבל לפי מידע מודיעיני מדויק הוא עדיין חי.

אלרוס

New member
אין שום גורם רשמי שאומר שהוא מת

הPAUL IS DEAD זה רק קונספירציה לא מאושרת משום גורם רשמי, סתם אנשים מצאו רמזים בשירים ובאלבומים של הביטלס כאילו מצאו לו כפיל והוא מת. אתה בטח מדבר על ג'ון לנון שנרצח או על ג'ורג' הריסון שמת לפני שנתיים בערך מסרטן אבל השאר (רינגו ופול) עדיין חיים.

אלרוס

New member
אני בפורום ביטלס

פול עשה לפני חודשיים הופעה! הוא בחיים! אף אחד לא מאמין שהוא מת כי הוא חי, מותו שלא מאושר ע"י גורמים רשמיים היה עוד בתקופת הביטלס.

GingerBread Man

New member
אז מה?

הדברים האלה לא הפריעו לו להיות מת כבר לפני שלושים ושבע שנים.

אלרוס

New member
פול לא מת!!!

פןל לא מת, ממה הוא מת לפי דעתך? יש את הקונספירציה שזה סתם של מעריצים שהמציאו שהוא מת בתאונת דרכים ע"פ "רמזים" כביכול בשירים שלהם אבל זה לא מאושר ע"י שום גורם וזה רק פורסם בצהובונים.

למעלה