הועת הנהלה

הועת הנהלה ../images/Emo150.gif

פעם בכמה זמן צריך תזכורת, אז הנני מזכירה:
הפורום הוא פורום לאוהבי הסוסים. הבוגרים, יש לומר, עבור הצעירים - קיים פורום ר"צ. כמובן שלא בודקים ת.ז. בכניסה וכל מיש שמעוניין להשתתף בפורום ולהתמודדת בזירת הבוגרים כשווה בין שווים, מוזמן לעשות זאת. אבל - דיונים בסגנון ווסטרן רולזזז או אינגליש הכי שווה, את מתחילה או מתקדמת, ואיזה מושלמייייי (ומכפילי האותיות למיניהם
) - לא רצויים בפורום. יש בהחלט (כפי שהוער פה) מקום לדיוני חברה ולשיתוף, בטח בהקשר של המצב הבטחוני המעיק על כולנו.
לא יורשו (ויימחקו לפי הצורך) דיונים לגופו של כותב. אין על זה משא ומתן ולא יהיו פה שרשורי לינץ' באף אחד (אלא אם כן יש דיון או ויכוח מול כותב שמגיב ומעוניין בדיון). חברי הפורום לא קובעים מי ישתתף ומי לא, ולמעשה, כל מי ששומר על הכללים ולא מנאץ או מפריע להתנהלות הפורום התקינה (לפי אמת המידה שלי מתוקף הסמכות שניתנה לי ע"י תפוז) - לא ייחסם.
נושאי אוף, בבקשה לשרשורי אוף. ובבקשה - תחינה אישית - אנא אל תנצל"שו הודעות תפוז. זה מביא לי את הקריזה. אלה הודעות הנמחקות מעצמן (או משורשרות על ידי לשרשור אוף פתוח) אם לא משורשר אליהן כלום. ללא כותרת לדיון (בהיותו משורשר להודעת תפוז) אין לדעת מה תוכנו. הרבה יותר קל לנווט בפורום ולהבין את תוכנו אם הכותרת נושאת רמז לתוכן. אל תהססו לפתוח הודעות חדשות ראשיות בנושאים חדשים, זה לא שהפורום הזה רץ בקצב היסטרי. טענות, בקשות ורעיונות - הינכם מוזמנים לשרשר לכאן. המשך שבוע בטוח לכווווולם.

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo13.gif

מושלמייי מתוקקק 100מם!!! היום רכבתי עליווו וכינסתי אותו הוא היה כזה מושלם!!!!!!!111
סתם סתם זה היה בצחוק.. לא מתייחסים נכון?

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאת אוכלת לי ת'מסטיקים?../images/Emo11.gif

צ צ צ... בכל אופן,אהבתי את ההודעה, היא היתה במקום.. חוץ מעניין הלינצ'ים, אותי זה הצחיק.. אבל בסדר נו.. מבינה ת'שיקולים

הורסמאן

New member
זה בגלל שהיא

מוששששששששששששששששששששששששללללללמממממממממממממממתתתתתת. גם את אגב, ממממממממממממממנננננננההההההההההההלללללללללללללתתתתתתתתתתתת מממממממממממממתתתתתתתתתתתמממממממתתתתתתתתתמממממממממממממתתתתתתתתת!!!!!

למעלה