טיעונים*טיעונים*טיעונים*
1. לפי הטבע, אנחנו יותר חזקים מהחיות, יותר חכמים מהן ולכן אנחנו אוכלים אותן. 2.... אבל לא לאכול בשר ולאכול גם צמחים לא ממש משנה (תחשבו על זה בעצם אנחנו אוהבים את האדמה ומעריצים אותה ,כמובן ב"אנחנו" התכוונתי אליי שלא לכלול סתם אנשים שחושבים אחרת ^_^, אבל גם הצמחים הם חלק ממנה לא רק החיות אז גם עם תאכלו צמח זה עדיין יצור חי ,לצמחוניים מבנכם שלא אוכלים בשר כי זה חיה והיא מסכנה ואסור!!!) אז אני אומר זה טעים זה בריא ואני אוכל די הרבה מזה !!! (טוב לא להגזים ) בקיצור תחשבו על זה (חחחח בסוף לא תאכלו כבר כלום)..... (ותודה לשימי מפאגניזם בישראל על טיעון זה...) 3. דבר אחר, אני קיבוצניק, אני מכיר את הרפת של הקיבוץ מאוד טוב, עבדתי פעם במשק-חי שלנו ועדיין אין לי בעיה לאכול בשר, מה לעשות? "זה נחמד להגיד "פעם היו מקריבים חיות", בלה, בלה. אבל אנחנו לא חיים "פעם"." באותה מידה יכולת לומר לי שזה נחמד להגיד "פעם היו מאמינים באלים", בלה, בלה. אבל אנחנו לא חיים "פעם". (ותודה ללסטט מפאגניזם בישראל על זה...) 4. אני נותן כבוד גם לצמחים גם לחיות וגם לאנשים, ולא "רוצח" אף אחד מהם, אבל למטרות טובות יש הקרבות.. וכול אחד במידה שלו.. בשבילי לאכול בשר זה כמו לאכול סלט, אתה בעצם אוכל 2 דברים שהיו חיים ושניהם עכשיו מתים ונהפכו לאוכל.(מאת דופי ויזארד מפאגניזם בישראל) 5.אני מאוד אוהב לאכול בשר.. בשר כבש, בשר תרנגולת, בשר הודו, בשר פרה, בשר חזיר, בשר זבל (נקניק, נקניקיות, בורגר) בשר זה טעים ובשר זה טוב. אני מאוד אוהב חיות ואני חיי איתם בהורמוניה.. למה אני אוכל בשר? - בגלל שאריה אוכל אייל וחזיר אוכל אכבר, ככה זה בטבע.. וגם כי זה טעים ואני רק אוסף את האוכל: - אני בשום אופן לא מוכן לשחוט איזה כבש או משהו אחר.. אבל הבשר שאני אוכל קונים בסופר, כך שאני בעצם לא הורג אף-אחד.. אני אומר להורים שלי שישלמו שיהרגו.. אממ.. היסתבכתי קצת, בכול מקרה.. אניאוהב בשר ואני לא חושב שאכילת בשר זה פגיעה בטבע, כמו שאני לא חושב שקטיפת פרחים למטרות טובות זה פגיעה בטבע, לפחות לא פגיעה שאי אפשר לעבור עליה..(כנ"ל) 6.ש דברים מסויימים בבשר שהאדם כן צריך ואת זה הסבירו רופאים ותזונאים לאנשים מהמשפחה שלי שהיו להם בעיות מאז שהפכו להיות צמחונים. אתה יכול להתייחס לאכילת בשר כאל אינסטינקט משום שאבותינו הקדמוניים ביותר אכלו בשר מתוך אינסטינקט (להזכירך, הם היו הציידים הראשונים). אני לא רואה בעייה מוסרית בלשחוט עז ולערוך ממנה סעודה מקודשת. אני לא רואה בעייה מוסרית בלהרוג כבשה כדי לערוך ממנה סעודה. זה לא משהו חדש, זה משהו שאנחנו עושים מאז שגילינו את הציד ורעיית הצאן.(לסטט) 7."זכויות" זה די משהו שאנחנו המצאנו, ניסית פעם לדבר עם אריה על האם יש לו "זכות" לאכול את האייל? (כנ"ל) 8.אנשים מהמשפחה שלי הפכו להיות צמחונים ואחרי קצת זמן היו להם כל מני בעיות, הם פנו לרופאים ותזונאים והם (הרופאים) אמרו להם שהם צריכים לאכול בשר כי יש בבשר ויטמינים מסויימים ועוד כל מני דברים שהאדם צריך שהוא יכול להשיג רק בבשר. (כנ"ל) 9.יש לך שיניים שנקראות "חותכות" שנועדו לאכילת בשר. תעקור אותן מצידי, אבל זה בטבע של האדם לאכול בשר.(כנ"ל) ושלא תגידו שאין טעם בויכוחים עם אוכלי בשר...