הועידת הי"ז של תל"ם

הועידת הי"ז של תל"ם

שלום לכולם ! להלן שעות הנסיעה לועידת התנועה בשפיים: יום שישי - 19.5.06 צפון: הר חלוץ 13:00 - רחבת החניה ביישוב חיפה 14:00 - רחבת החניה של מרכז הקונגרסים זכרון יעקב 14:30 - תחנת הדלק בכניסה ליישוב מרכז: מודיעין 13:30 - רחבת החניה של בניין העיריה תל אביב 14:15 - קהילת בית דניאל רעננה 14:45 - צומת רעננה לכיון צפון ירושלים: 14:00 - קהילת כל הנשמה מבשרת ציון: 14:30 - בתחנת ההסעה לכיון מרכז (על הגשר) למגיעים עצמאית - הכנס יחל בשעה 15:45 בדיוק ! כולם מתבקשים להגיע עם חולצות התנועה
יום טוב שרון שרון 7791156 - 054 רינת 7791155 - 054

היה כיף בפתיחה!

שוב לראות אנשים יקרים שלא ראיתי מלא זמן! וגם ממש נהניתי מהנאומים של כולם היה כ"כ כיף לספוג כ"כ הרבה דברים יפים וחכמים נתראה מחר!!!

Tiki Torch

New member
היה לי זעזוע לא קטן בפתיחה

הסתבר שהגיעו מירושלים פחות אנשים מת"א יצא שת"א הייתה פי 2 מירושלים!!!! משו לא בסדר בתל"ם אני מסכים איתך חלקית דני חלק מהדברים היו מעניינים שם אבל גם חלק הרבה פחות . אהבתי במיוחד את ההרצאה שנתנו שם על ה"מישפחה הטיפוסית" או יותר נכון דיברה והסבירה בצורה כלשהי שהתפיסה של האורתודוכסים של משפחה שהיא לפי התנך היא לא לגמרי נכונה ויוצא שיש המוני משפחות של אנשים גדולים בתנך שהם לא לגמרי טיפוסיות....זה נתן לי נקודת מבט שונה לגמרי וזה חידש לי בגדול!כנראה שזה הדבר היחיד שהיה באמת מעניין בישבילי בכנס הזה.

נכון נכון אבל.....

ההרצאה שלה אולי היתה הכי מעניינת ומושכת כי היא מאוד כריזמטית זה היה חצי מופע סטאנד-אפ זה היה אדיר!! אבל אני הקשבתי לכל הנאומים והיה לי כל כך כיף שמרעננים לי בראש שאני חלק מתנועה גדולה יותר (שבמסגרת המגניבה שלנו לא תמיד מרגישים את זה) ולשמוע את העקרונות היפים שעליהם מושתת הגישה של התנועה למשפחה הישראלית ולא"י... זה הזכיר לי למה אני מוצא את מקומי בתנועה וכמה הדברים האלה תואמים את מה שאני מחפש... לכן נהניתי גם מהנאומים השונים שאני מסכים איתך שהיו פחות משעשעים :) להתראות היום

Tiki Torch

New member
הכריזמה שלה פחות משכה אותי אלא

מה שהיא אמרה.... אכן היה נחמד לראות שאני חלק מתנועה גדולה ולשמוע את העקרונות אבל חוץ מהעוד 2 או 3 נאומים זה היה בערך מעין ערב שכולם באו והתלהבו מעצמם ממה שהם הספיקו לעשות ואכן זה היה יכול להיות דבר נחמד ונהנתי ליראות כמה התנועה הענקית שלנו עשתה אבל לא צריך רק להתעסק בזה.הם היו יכולים בערב כזה לעשות יותר לדעתי...

guyim

New member
בפעם הבאה

אנחנו נשתתף כתנועה (כלומר מי שיהיה בה) בועידה ונחווה אותה בצורה הממצאת ביותר ונלון בחדרים!!!! על מיטות

למה? היה כל-כך כיף לישון על הריצפה!

כולם ביחד, ממש כמו תנועה אמיתית! לא היה הכי כיף ככה?....?

Tiki Torch

New member
יש לך טעות קטנה ליאור

זה לא ו' ששולט זה ד'...זה היה ברור מזמן... רק מבאס שצוות ד' בכנס שהיה עכשיו היה אממ אני עצמי ואנוכי

Tiki Torch

New member
זה יוני מת"א

ומה אומר השם הזה לעזאזל? זה סתם משו מצחיק ששמעתי איפשהו...

המחברות

New member
יוני! יוני!../images/Emo181.gif

ד' שולט!!!!!! וואי איזה צחוקים היו בכנס..חחח... בלתי נשכח... שלומי! אתה אחלה גבר! :) מסמיגול...( דנה..)

Tiki Torch

New member
דנה! דנה!סמיגול!סמיגול! פרשס?פרשס?

מאוד בלתי נשכח(במיוחד כשהיית רק יום אחד
) ד"א צוות ד' הספיק בכנס לעשות יותר מכולם. יש לנו כבר מטרות והצדקות ורעיונות לגבי כל פעולה ואפילו יש לנו פעולה מוכנה ו2 ערבי תרבות מוכנים ואת רוב זה עשינו ביום אחד!

למעלה