הועידה לצדק חברתי.

TziMHoNoa

New member
למי אכפת?

הרשמה והגעה תנועתית, אבל הופעה תנועתית זה תלוי בך. אם את רוצה או לא להגיע בתור "שומרת" או בתור איילת

ye ye

New member
בתור חלק מהתנועה

האמת, אני לא יכולה להגיע בכלל. האמת, אני לא בטוחה שאני רוצה להיות חלק מהתנועה בכלל.

jast

New member
אם אני אבוא,

אני אבוא בתור עצמי ולא בתור חלק מתנועה. כמו שאני עושה בכל הדברים מהסוג הזה. אבל זאת הפגנה, את יכולה לבוא גם בכוחות עצמך, זה לא טיול. ולא לבוא בגלל שלא הודיעו? למי את עושה דווקא? השמוצ לא מפסיד מזה כלום. החברה כן.

פורה

New member
אני לא כלכך בטוחה. אולי להפך.

כשחניכה מדברת ככה, אז לדעתי כן התנועה מפסידה. בהפגנה כזאת עוד בנאדם פחות בנאדם.. לא יודעת עד כמה זה משנה.

ye ye

New member
זאת לא הסיבה שאני לא באה

אני באמת קצת יותר בוגרת מזה, יש סיבות אחרות. ואני פשוט רואה בזה יותר חשיבות ומשמעות, ביחוד לעצמי, להיות בכזה דבר בתור חלק ממשהו גדול יותר. לא בתור עצמי לבד. אני גם לא הייתי הולכת לבד לירושלים, בחיים לא היו מרשים לי.

jast

New member
מה רע בלהיות עצמך לבד?

זה אפילו כיף ונכון, זאת בעצם הסיבה שאני לא אלך עם שומרית להפגנות. בקשר לזה שלא היו מרשים לך, עד גיל 16 לא הרשו לי לצאת אחרי 10 בערב או לנסוע מחוץ לעיר, ואם הייתי מקשיבה להם גם היום זה היה ככה.. שנה שעברה לא הרשו לי לנסוע למצעד הגאווה, אבל נסעתי. כי לפעמים כשמשהו חשוב לך וניראה לך צודק לא תמיד צריך להקשיב להורים.. מרוב כל הדאגה שלהם הם לא תמיד שמים לב שהם טועים. ואם לא היית נוסעת כי את פשוט לא רוצה לנסוע לבד, אז שתדעי לך שאין שום דבר רע בקצת עצמאות.

ye ye

New member
אני לא מסכימה

אני פשוט חושבת שיותר משמעותי, נכון וכיף להיות חלק ממשהו. כנראה שזה לא מספיק חשוב לי. כנראה שאני באמת שטחית, ומשועבדת לחיים החומרניים של מבחנים במתמטיקה. ועם כל הכבוד למרד הנעורים, אני לא הולכת לעשות משהו שההורים שלי לא מרשים לי.

jast

New member
את מתכוונת יותר קל.

ובטוח שגם יותר כיף. יותר נכון זה לא. אבל גם אני פעם חשבתי ככה, הבנתי שלא. וזה לא שאני אומרת לך מה לעשות, או למרוד או מה שזה לא יהיה. זה לא נקרא אפילו למרוד, זה נקרא להתבגר ולהיות עצמאית, בעיקר להפסיק להיות תלויה. ואני אומרת כי אני הכי הייתי שם. וברגע שהראיתי שאני כזאת, גם מתייחסים אלי ככה. זאת רק דוגמא קטנה להמון דברים. זה לא קל, אבל זה מה שנכון. לדעתי כל אחד והבחירות שלו.

ye ye

New member
טוב, אז אני לא מסכימה

בכלל. בקשר ליותר קל, ובקשר להתבגרות שאת מתארת. אני לא חושבת ככה.

היה נחמד..

השנה לא הרגשתי שהיה משמעותי.. לא יודעת למה. חלי היה נחמד לראות אותך:)

גם אותך מותק :)

ולדעתי היה נחמד. אהבתי את העניין שזה היה בירושלים אבל זה ניראלי פחות משמעותי משנים קודמות, כי בשנים קודמות אשכרה כל מה שדיברנו עליו קרה למעלה במלון, והשנה לא ידעתי מי שם בפנים [בכנסת] ומה הם עושים וכלמיני כאלה. אבל העובדה שהראינו נוכחות שומרית די גבוה שימחה אותי :)

למעלה