הוסקוורנה TE 250 2009

• פותח הנושא asus8
  • פורסם בתאריך

asus8

New member
הוסקוורנה TE 250 2009

שלום לכולם

אני בעיצומו של מסע חיפוש אחר אופנוע אנדורו, כמה שיותר חדש ועם מספר צהוב, ב20-25 K שח- מה שמשאיר אותי בעיקר עם ה125ים.

ראיתי שיש האסקי250 ב20 וקצת. במצב טוב מאוד. שנת 2009. הייתכן? איך הוא כלכך זול? האם מישהו התנסה ברכיבת מוטוקרוס איתו (היעוד מבחינתי- 60 % מהזמן סינגלים ושעשועי יער צפוף, 20% טיולים רגועים, גם שבילים, ושאר הזמן מוטוקרוס)

אשמח לקבל המלצות/הזהרות בנוגע לחגב הנ"ל, וגם על שאר הכלים שעונים על הדרישה מבחינת תקציב.
תודה רבה

המחשמל 64

New member
מנהל
ההוסקוורנה הנידון, לקראת סוף 2009 יצא דגם 2010

שהיה טוב ממנו בהרבה מאד פרמטרים משיפור בגימור,בולמים ובעיקר במנוע .
אז כדאי לברר קודם איזה מועד עליה לכביש יש לנידון , קרי דגם 09 או דגם 10.
אני זוכר באופן שאישי שרכבתי מבחן ב 2009, על דגם 2009 שהיה אנמי משהו, אישית לא התחברתי אליו.
אתה מדבר על תקציב של כ- 25K שבתקציב זה תוכל להשיג WRF250 ,שנתון 07 או
125 קטום 08-09 ,WR125 הסקי מקביל ,חדש יותר ,אם יש בנמצא בשוק.
ההמלצות היחידות שאני יכול לתת הן על הקטמ 125 ועל הימהה. שניהם כלים מצויינים, לייעוד שציינת.
אמינים ובנויים היטב למשימות הנ"ל. העיקר מבחינתך, לאתר כלי במצב טוב מספיק , היות ומדובר בכלים בני כמה שנים
טובות. ולשם כך דרושה סבלנות רבה, שבסוף תשתלם.

ikelner

New member
אני נאלץ לא להסכים עם חברת החשמל

הדגם עליו אתה מדבר הוא אמנם הישן יותר, אבל אמין יותר, עמיד יותר, ונעים יותר.
נכון אין לו שוק טוב, ספק גדול לגבי חלקים, הוא מעט חלש יותר יחסית למקבילים בשנה זו, אבל למטרות שהגדרת הוא מצויין. מבחינת תנוחת רכיבה והתנהגות ה 2009 מאד מזכיר ת הימאהה שהמחשמל הציע. ה 2010 כבר תוקף ועצבני יותר בכל המכלולים, וגם עדיו יותר בכולם ויש לו בוג בלתי ניתן לריפוי בהזרקה. לשניהם היום אין אבא ואין אמא.
המחיר לא נמוך כ"כ בהתחשב בשוק, וזאת במידה והוא באמת במצב טוב.
היה לי כזה, והיה לי 2010. ל 2009 הייתי חוזר. ל 2010 לא.
בהצלחה (ואם תלך על זה תצטרך הרבה)

asus8

New member
תודה על התשובות המפורטות

אני אכן מחפש כלי כמה שיותר חדש/במצב טוב. כל השאר פחות חשוב, במידה והוא אכן מספק את שאני צריך (כאמור, בעיקר סינגלים, קצת מוטוקרוס וטיולים רגועים. וחוקי.) ככה שבאופן טבעי ה125ים למיניהם הם הכלים האידיאלים...עם זאת, לא פוסל שום דבר אחר.

בקשר להאסקי- מהי באמת המשמעות של מחסור בחלפים? הרי הכל אפשר לקנות בחול (נמצא בישראל חצי מהזמן, השאר באירופה)...והאם עופר-אבניר לא יכולים לעזור בכך? ה250 המדובר הוא כלי של חבר, ובמצב מאוד טוב. 22K זה לא מחיר נמוך (במידה והכל פיקס)?

בקשר ל125- אני מכיר טוב את הנפח הזה מגירסאות המוטוקרוס, ורק במסלול סגור., אךמעולם לא רכבתי על דגמי האנדורו- האם אפשר לרכוב איתם 10-30 ק"מ עד למסלול/יער, באופן קבוע (2-3 בשבוע), בשבילים, או שעדיף לקנות עגלה? ובהשוואה להאסקי 250 4T?

תודה :)

המחשמל 64

New member
מנהל
לגבי החלפים של ההסקי אני מבין, שאבניר התחייבו על שרות

גם לכלים הנ"ל ,מהדור הקודם. לדעתי, וכך אני הייתי נוהג, מברר מול
אבניר את הסוגיה.לגבי רכישה מחו"ל יתכן ו- iklener או משהו אחר ,יוכל לפרט יותר .לי לא יצא להביא חלקי
חילוף מח"ול ברמת מכלולים עד היום, הכל היה זמין לי בארץ כולל מנוע עליון ל125ים .שהיו ועדין יש קטום אחד כזה.
יתכן והיות ואתה בחו"ל על בסיס קבוע פתרת את הבעיה לחלוטין. תברר אתרים שמתעסקים עם חלקים לכלי הנ"ל תרם.
לגבי ה125 אין לו שום בעיה לעשות הכל מהכל. אצלנו(הבן רוכב) הוא עושה זאת כמעט קבוע. השטח הטבעי דורש
סוג של רכיבה שבילית כזו או אחרת ,כמה קטעי קישור כביש עד השטח של סביב 10 ק"מ לכל כיוון,אני לא רואה כל בעיה.
זה לא הכי נוח, לא הכי אידיליה, אבל לא בעיה.האופנוע יכול לעשות הכל מהכל מרכיבת ספיישלים ועד סינגלים כאלה ואחרים, שבילי עמק והר.
בקיצור מכל הבא ליד.

למעלה