הוספת Remember me

איציק 770

New member
הוספת Remember me

שלום לכולם.. אני מעונין להוסיף אפשרות Remember me לאתר. אני מבין שהדרך לעשות את זה, זה להצפין את השם משתמש והסיסמא ב cookie, בצורה מוצפנת כמובן. כמה שאלות: 1. האם זה באמת מאובטח. 2. האם זו הדרך הנפוצה, שכולם משתמשים בה. 3. במידה וכן, איך אני יכול לדעת, בתור משתמש זר, איכן נשמרת ה cookie הזה?

איציק 770

New member
../images/Emo208.gif

איציק 770

New member
זה שיר מוביל!

שזה כתוב זה נשמע מדוכא משהו, אבל כשתשמע אותו תגיד זה שיר ענק! אגב זה שיר חדש. קח תשמע, ותעדכן. סינרגיה - תראי זה אני מומלץ!

Zeliran

New member
תשים לב

שאם אתה שואל אם צריך להצפין אותה, ואבטחה זה נושא שמדאיג אותך אז כבר די ענית לעצמך.. גם אם אתה מצפין את השם משתמש/סיסמא, הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות זה לתת את הנתונים האלה למשתמש.. מוצפן או לא.. כל אדם יכול להכנס למחשב שלו, להעתיק את העוגיות ולהכנס באמצעותם לאתר.. ככה הם אפילו לא צריכים לדעת מה הסיסמא

איציק 770

New member
נו אז לא ענית..

זה מה ששאלתי.. שאם זה לא מאובטח (כי אפשר לגנוב את העוגיה) אז מה עושים? הרי יש מלא אתרים שזוכרים את המשתמשים שלהם, ואני מדבר על אתרים שצריכים אבטחה!

הדרך הטובה ביותר היא להשתמש ב

Forms Authentication . הCOOKIE מוצפן וזוהי הדרך הנפוצה לעבוד עם COOKIE מוצפן אלא אם כן אתה רוצה להצפין לבד את הCOOKIE שלך. חוץ מCOOKIE מוצפן נותנת השיטה Forms Authentication אפשריות רבות ומגוונות של אבטחה. הנה לינק. http://www.15seconds.com/issue/020220.htm בהצלחה!

למעלה