הוספת RAM לLenovo 3000 N100.

הוספת RAM לLenovo 3000 N100.

שלום לכולם, יש ברשותי Lenovo N100 3000 שמריץ איכסטה Ultimate. אני מעונין לרכוש עוד 512MB ל512 הקיימים. איך אני יודע איזה סוג עלי לחפש? יש יצרן מומלץ? שבוע טוב, עומרי.

RoyBO

New member
512 מגה לויסטה!! הצחקת אותי

אתה צריך לפחות 2GB!!

RoyBO

New member
הבנתי זאת. אבל אתה צריך לפחות 2 GB

לויסטה אולטימייט.

יאיר B

New member
אולטימייט זאת חתיכת מערכת כבדה....

2GB זה יתאים (המחשב ירוץ, לא מבין איך אתה מסתדר עכשיו). מה לקנות? כמו שג'אן אמר - להוריד אוורסט והוא יגיד לך איזה סוג של זיכרון (מהירות זה הדבר החשוב) מתאים למחשב שלך. איזה יצרן? יש יצרנים מוכרים וטובים כמו קינגסטון, ג'ייל, עדיפים לדעתי על כאלה אנונימיים. איפה למצוא? זאפ!

Jan22

New member
איזה סוג

אתה צריך לקנות רכיב שיהיה בהתאם לתמיכה של לוח האם שלך. עדיפות שתקנה כרטיס בעל גודל זהה ולגודל הקיים אצלך כעת , כדי שתוכל לממש עבודה בDUAL . תוריד מכאן http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/EVEREST-Ultimate-Edition.shtml את אברסט אולטימייט וכנס לMOTHERBOARD MOTHERBOARD ותבדוק את התמיכה של לוח האם שלך.

רק ליתר בטחון...

הבנתי אפשר לשים DDR2 עד 667MHz אני חושב לקנות שני זכרונות של 1024...(שזה יוצא איזה 250 שקלים פחות מאחד של 2048...) מה אתם אומרים על פעמיים המוצר הזה?

Jan22

New member
קינגסטון בין החברות המובילות לזכרונות

כיום. אחריות לכל החיים ואיכות הזיכרון עצמו בין הגבוהות שיש. המחיר אולי קצת גבוה ,אבל שווה כל שקל. באפקטיב קלוק אתה אמור לראות את המהירות גג שלך. מאקסימום אם מדובר בטרייל (trial version) , בbandwidth אמור להופיע גודל MB. חלק אותו ב8 ותקבל את מהירות התמיכה הסופית של הלוח אם.

למעלה