הוספת שם

benq2

New member
הוספת שם

שלום, לפני כחצי שנה הוספתי שם אמצעי לשמי הפרטי, בעקבות יעוץ שקיבלתי שיש לי יותר מידי את יסוד המיים בשם ובשם משפחה דבר שקצת תוקע אותי, והמספר הנומרולוגי של השם + השם משפחה גם יצא מיסוד המים - 2. הוספתי את השם "אורי" כשמי השני שהוא שם יותר שכלי וקר ומספרו הנומרולוגי הוא 1 שמייצג את יסוד האש, החלטיות, מנהיגות, יוזמה וכול"י. אבל אינני מרגישה כלום!, שום שינוי, אני בדיוק אותו הדברר כמו שהייתי, לטוב ולרע. כל העניין גרם לי לחשוב שאולי אין לזה שום משמעות בעצם. מה אנחנו אמורים בעצם להרגיש? איך זה אמור לבוא לידי ביטוי? האם זה רק כלי פסיכולוגי שעוזר לנו לחשוב שעכשיו אנחנו מסוגלים לרבדים אישיותיים מסוימים שלא קיימים בנו בטבעיות ? אשמח לתשובה, ובכלל תגובות מאנשים ששינו או הוסיפו שם ויש להם מה להגיב בנושא. תודה!
 

IBP1

New member
תסלחי לי שאני קופץ לעיניינך

1. אם יסוד המים הוא המאפיין הראשי שלך .ואת חושבת שזה השתנה בגלל ששינית את השם ...תני לי לחדש לך אבל את עדיין עם יסוד המים. ואת לא יכולה לשנות את יסודות האופי שלך רק על ידי שינוי שמך .אז מה אם החלטת להוסיף שם באמצע. השינוי נוצר כאשר עושים שימוש בשם עצמו. 2. הוספת שם אמצעי הוא מעין הוספת כוטח לשמות. הוא אינו בא לשנות לא את מערך היסודות בשם ולא את מערך הספירות המוליכים את אופייך .האותיות של השם הן בעצם תדר המסייע להתחברות עם השפע האלוקי. 3. הוספת שם הוא לא משהו שנעשה בלי בעל מקצוע בעניין ואם הרב שלך סיפר לך שהוספת השם "אורי" תחזק אותך כאשר היסוד שלך הוא מים והוא רצה להכניס מוטיבים של אש לבעל יסוד מים......המלצתי היא שתבחר לך רב אחר.
 

benq2

New member
לא טעית

לגבי הפניה בלשון נקבה לא הבנתי מה בדיוק ניסית להגיד בתשובה שלך, ומה הכוונה בדיוק ב"שימוש" בשם, ועל פי מה בדיוק אתה קובע שהוספת השם "אורי" לא הכניסה לי אלמנטים מיסוד האש. ואגב כן הוספתי את השם עם עזרה מקצועית, לא עזרה דתית, אני לא מתייעצת עם רבנים.
 

IBP1

New member
אני אנסה להפשיט זאת בכדי שתביני .....

את שייכת לאומה האנושית מכיוון שאת בת אדם ,נכון ? יפה. את לא יכולה להצהיר מחר כי את ג'ירפהמכיוון שהחלטת לשנות את שמך לג'ירפה . אפילו אם תנסי להתחפש וללבוש תחפושת של ג'ירפה ,את לא תהפכי להיות ג'ירפה . את בכל פנים בזהות שלך תישארי בפנים מתחת לתחפושת בת אדם ,נכון . אז זה אותו דבראת טיפוס מים ,שהם טיפוסים יותר נינוחים בעלי שלווה פנימית . טיפוסי אש זה לא את. את לא מסוגלת פתאום להחליט זהו אני משנה את הארכיטיפ שלי . זה כמו שיבוא כעת אדם ויגיד שהוא כעת אלוף העולם בריצה מבלי להיות בנוי פיזית לריצות מהירות. אני ממליץ לך לברר עלי בכדי להבין מאיפה הבאתי את הקביעה הנ"ל.
 

benq2

New member
הבנתי

זה די הגיוני, אך עדיין לא ענית על שאלתי, מה הוא אם כך כוח השם שמוסיפים, איך הוא משפיע עלינו, איך ניתן "להשתמש" בו כדי שהוא כן ישפיע עלינו.
 

גל סופר

New member
בוודאי שאינך מרגישה כלום

וכי למה שתרגישי? זה לא שפטרת עצמך מהשם הקודם, את פשוט הוספת שם 'שני', שבחשיבותו הוא גם כן 'משני'. הצעד הזה, לדעתי, היה לא מושכל בעליל. לשם יש משמעות, השאלה היא עד כמה מבינים את המשמעות. אם תקראי לעצמך מהיום 'שרה', נניח, את עשויה לחוות דברים שונים לחלוטין משחווית בעצמך. אבל, הפואנטה נעוצה בעובדה כי שרה [או כל שם אחר] הוא היחידי שקיים ולא מעורב במיני שמות. מלבד זאת, לא אוכל להתייחס לעומק הדברים כל עוד אין לי את שמך. נ.ב. אחד לא מייצג את יסוד האש, אחד הוא ביטוי ליסוד האש.
 
למעלה