הוספת רכב למשכורת

Tovichai

New member
הוספת רכב למשכורת

שלום וברכה קיבלתי הצעה לעבוד בחברת היי-טק, סיכמנו על משכורת מסויימת והם התעקשו שבנוסף למשכורת הם יוסיפו לברוטו 1500 ש"ח בגין רכב ויורידו לי את הסכום הזה. אני לא אשתמש ברכב ואני לא קשור אליו בכלל, אבל הם טוענים שזה רכב צוות ושכאילו אני צינור על מנת לשלם מס על הרכב. כמו כן הם טוענים שהנטו שלי לא יפגע בכלל, ואני לא מבין הרי יורידו לי יותר מס, ברור שהנטו יפגע. שאלתי היא האם זה בכלל חוקי להוסיף לי למשכורת רכב שאני בכלל לא אשתמש בו ואין לי שום קשר אליו? האם זה יגרום לפגיעה באחת מהזכויות שלי ?(יותר מס? פחות בנטו? או כל דבר אחר?) תודה רבה

אמיר72

New member
נראה לי חשוד

מה זו הקומבינה הזו ? ולמה אתה צריך להיות צינור ? מריח לי לא טוב ...

billc

New member
אני מציע לסרב

אם אתה לא נהנה מהרכב אל תסכים.. קודם כל אתה צודק.. המס המשכורת יגדל.. יכול להיות רק יתרון אחד... אם תחליט יום אחד לעזוב את החברה, אתה יכול לדווח שקיבלת משכורת X בעבודה הקודמת ולכן ההצעה שתקבל תהיה גבוהה יותר.

mstern

New member
ומה זה "רכב צוות"?

אם זה רכב שאף אחד לא לוקח הבייתה, לא צריך לזקוף שווי. אולי זה הרכב של אשתו של המנכ"ל?

shlomiz100

New member
זה הרכב של אישתו של המנכ"ל....

שרשום בחברה וחייבים על רכב צמוד לזקוף שווי רכב ולהגיד שהרכב צמוד לעובד מסויים...אך בפועל הרכב צמוד לאיזה מישהו שכנראה לא עובד בחברה כלל...בקיצור החברה רוצה לעשות עלייך קומבינה....ואין כזה דבר רכב "צוות" - על רכב "צוות" יש לזקוף שווי ל"צוות" באופן יחסי אם החברה הם כאלה צדיקים...

למעלה