הוספת סוסים למנוע

miki69

New member
הוספת סוסים למנוע

בעקבות מספר שאלות הנה ריכוז תשובות , ללא צורך בהגדלת מנוע פיזית . פילטר אוויר פתוח הדרס פלגים אייכותיים ספילטפייר חוטי הצתה msd אקסל,ספליטפייר ודומה מערכת ניהול הצתה מתקדמת ציפ ניהול מנוע , קאמשאפט חם, מזרקים היי פרופורמנס. מספיק??? כל זה יתן בערך בין 13 ל 18 אחוז נוספים בקלות

raviv31

New member
מיקי יא מעתיקן אתה פשוט לוקח את רשימת

המלאי בבלייזר ושם כאן? חוץ מזה שכחת חיזוק הגיר והפיכתו ל5 הילוכים, צארג'ר ו/או ניטרו ויש עוד כמה תוספות שלא אפרט.

miki69

New member
בלאי וסוסים

כאשר משפרים את המנוע מקצרים את חיו , אלא מאי בואו נחשוב, הרכב שופר דיי משמעותי נניח שחיי המנוע יקוצרו , מה יקוצרו במקום חצי מליון ק"מ יעשה 480.000 ק"מ בשבילי זה זניח

miki69

New member
להוסיף לסוסים

בית מצערת גדול יותר לדוגמא 52 מ"מ במקום 58 "מגדל" בין תושבת בית מצערת למצערת והגברת זרימת אויר חוץ מזה תפסיק להעתיק ממני

denver101

New member
תוסיף ניטרו וצארגר למנוע רק אל תישכח

להחליף צלחות ברקסים לחזק שילדה לחזק מנוע גיר והרשימה עוד ארוכה כאן זה לא מהיר ועצבני ידידי ואנשים לא ישקיעו סכומים כאלה כולה רצו לשפר טיפה תרכב בלי שינויים של ממש

raviv31

New member
מיקי להזכירך בעוד אתה מדבר אני מבצע

יעידו נוקי ורועי שפגשו את שתי המפלצות שלי וראו את השיפורים בעיניים, הם גם ראו את הסדנא. ואפרופו רועי אתה מתייצב ביום שישי?

denver101

New member
רביב נהיו ילדים הוא מדבר אתה מבצע. שלי יותר

גדול מה נסגר ? לשלוח גננת??????

miki69

New member
ביזו ,אתה בערך 4 שנים אחרי

רק נתתי את רשימת השיפורים ברכב שלי אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז הקפה עליך

חחחח יש קפה?

מקוה שכן. תלוי, פשוט בגלל המשפט הפסדתי יום עבודה, ואני נכנס יום ראשון לפרוייקט שאני חייב לקנות חומר יום שישי, אם אספיק לסיים מוקדם אני מתייצב....

למעלה