הוספת נתונים ל DataGrid

michalshiff

New member
הוספת נתונים ל DataGrid

כיצד אני מוספיה ל DATAGRID רשומות בנוסף לרשומות שכבר קיימות בו לדוג` קימות לי רשומות 1,2,3 ואני מבצעת שאילתא שתוצאותיה 4,5,6 כיצד אני מוספיה את הנתונים החדשים לנתונים (1,2,3,) שכבר נמצאים לי ב GRID

hakosem

New member
REFRESH

אחת מהתכונות של הגריד היא רענון REFRESH , אם זה לא מצליח לך- פשוט תעקוף את הבעייה- עדכן מחדש את המקור של בסיס הנתונים ואז REFRESH

michalshiff

New member
זה לא ממש עוזר לי

כי כן אני רוצה שהנתונים ישארו ב GRID ועליהם להוסיף את הנתונים שהתקבלו לי מהשאילתא השניה. אך כאשר אני מעדכנת את ה GRID ל RECORDSET שהתקבל לי מהשאילתא השניה הנתונים שהיו ב GRID נמחקים אולי תתן לי דוגמא או רעיון נוסף שאני אבין כיצד אני יכולה לממש את זה

VBmaster

New member
כנראה שלא הבנת נכון את...

תפקידו וצורת העבודה שם DBGrid הפקד הזה מתעדכן בהתאם לבסיס הנתונים עדכונים הוספות ומחיקות מבצעים על בסיס הנתונים ע``י שאילתות SQL לא ניתן להוסיף נתון חדש (ולא הכוונה לעדכון נתון קיים) אלא אך ורק ע``י עדכון של בסיס הנתונים ומשיכת הנתון החדש ממנו ל DBGrid . יש לבצע הוספה של חדש בבסיס הנתונים ולבצע Refresh גם ל DB וגם ל DBGrid. VBmaster

michalshiff

New member
אולי יש לך רעיון אחר לעזרה?

אני מנסה לעשות חיתוך של הDB לפי אותיות תחיליות של המילה, ולהציג את כל תוצאות החיתוכים על ה DATAGRID. הבעיה היא שכל פעם מבצעים שאילתת SQL אחרת דהינו שהנתונים שמתקבלים מן השאילתא הם אחרים. אולי אתה תוכל לעזור לי רעיונית ליישם את התצוגה בכך שאני אוכל להציג את כל תוצאות החיתוכם בעזרת אובייקט DATAGRID אשמח לקבל הצעות תודה

למעלה