הוספת מסמך PDF קיים למסמך WORD, כיצד?

הוספת מסמך PDF קיים למסמך WORD, כיצד?

שלום רב,

אני מתנצלת מראש אם התשובה לשאלתי מופיעה ב"מאמרים"/"הודעות נבחרות". חיפשתי ולא מצאתי.
יש לי word 2007, כיצד אני יכולה לשלב מסמך (שכולל לוגו למעלה ולמטה וטבלה) שיש לו אותו גם בוורד וגם בPDF, כעמוד בתוך מסמך שלם.
אני צריכה מספר מסמכים כאלו כנספחים לעבודה שלמה.
ניסיתי בכל צורות ה"העתק" "הדבק" עליהם חשבתי אבל המסמך לא מועתק כמו שהוא.

אודה להכוונה.

יום טוב,

אמא של הבנים

מקפיצה כי ההודעה תיכף עוברת עמוד

tehilapc

New member
הוספת מסמך PDF

היי, לא הצלחתי להבין את רוצה להוסיף לוגו שיופיעה בכל עמוד במסמך???
אם כן תוכלי לעשות זאת על ידי קליק כפול בחלק העליון או התחתון של המסך וכניסה ל- HEADER /FOOTER. דרך נוספת לעשות זאת היא לחיצה על INSERT או הוסף - ושם ללחוץ על HEADER/FOOTER.

אם כל הכוונה שלך היתה לקחת קובץ PDF ולהעביר אותו לקובץ וורד, אז כנסי ללינק הבא:

http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/

תודה רבה, אבל לא לזה התכוונתי.

להיפך, אני צריכה להוסיף דפים עם לוגו וכיתוב כמובן, רק מספר עמודים בנספחים של המסמך.
ראיתי שבאופציה של הוספת HEADER /FOOTER ניתן להוסיף לכלל העמודים, או לזוגיים/אי-זוגיים.
אני רוצה שכל המאה ומשהו עמודים יהיו בלי ורק כמה בסוף עם HEADER /FOOTER.
בנוסף, אני רוצה להוסיף נספח שהוא טבלה שבמקור מופיעה כאשר הדף הוא לרוחב (בניגוד לתצורה של כל המסמך). אני רוצה לצרף את הטבלה אבל לסובב את הדף כך שישאר כפי שהוא במקור.

הצלחתי לשבץ את הדפים על ידי צילום מסך snapshot והכנסת התמונה למקום המבוקש אך האיכות ירודה.
אני צריכה להגיש את העבודה בעותקים מודפסים, נראה לי שהכי פשוט יהיה להדפיס בנפרד את הנספחים ולהוסיף אותם ידנית לפני כריכה.

אם בכל זאת יש הצעה טכנולוגית יותר, אשמח לשמוע.

תודה,

אמא של הבנים

tehilapc

New member
היי

עכשיו שהסברת את עצמך בצורה מפורטת יותר, אוכל לעזור בצורה יותר יעילה:

אם את רוצה לקחת 100 דפים ללא לוגו ומשם לשים לוגו את צריכה להיכנס ל - page layot (עיצוב דף) - לבחור ב- PAGE BREAKS ולבחור שם NEXT PAGE. זה יצור הפרדה בין הדפים הקודמים לדפים הבאים.
עכשיו כנסי לכותרת עליונה או תחתונה בדף 101 בחלק העליון במקום בו הוא מראה לך ללכת לכותרת עילית או תחתית מצד ימין שלו יש כפתור שכתוב עליו "LINK TO PREVIOUS" קישור לכותרת קודמת. תלחצי עליה כך שתהיה מכובה.
עכשיו כל מה שתכתבי בדף 101 ככותרת יופיעה אך ורק מדף זה ואילך.

בנוגע לדף לרוחב הכלל הוא אותו כלל ברגע שאת בוחרת לעשות PAGE BREAK - NEXT PAGE בין דף קודם לדף הבא את יכולה להגדיר את הדף הזה לרוחב מבלי להשפיע על שאר הדפים. (לעשות פעמיים לפני הדף לרוחב ואחרי הדף לרוחב).

לגבי הוספת תמונה PDF לקובץ אפשר לעשות ב-2 דרכים:
להיכנס לאתר: http://pdf2jpg.net/ ולהסב את ה- PDF ל- JPG ואת התמונה לשלב במסמך.
או לסרוק אם יש לך את הדפים כקובץ תמונה ולהוסיף לוורד כתמונה.

בהצלחה.
גבריאל

למעלה