הוספת מיכל מטען לVXR 2007

Bingo6

New member
הוספת מיכל מטען לVXR 2007

אני רוצה להוסיף ארגז אבל מתלבט מכמה סיבות: 1. האם צריך לקדוח בפלסטיקה של הקטנוע בשביל להוסיף ארגז? 2. מה העלות של הארגז?? והאם צריך להוסיף גם סבל? 3. יש משהו נשלף שאפשר להסיר מידי פעם? אם צריך תמונות של הקטנוע אני אוסיף עזרתכם חברים

1.לא מכיר ספיצפית את דגם 2007

אבל 99% שלא. 2.תלוי בחברה...זולים יעלו סביב ה400-500 יקרים גם יעלו כפול מזה וצריך איזה שהוא סבל... 3.כן יש ארגזים נשלפים.

dblast

New member
אפשר למצוא בזול

חפש ביד 2 או לוחות אחרים.. אני רכשתי לפני מספר ימים ארגז של KAPPA ויש גם של GIVI שהם טובים. כל השאר סיננתי כי האיכות ירודה. אם חדש עולה סביבות 400-500.. אפשר למצוא משומש במצב טוב בחצי מחיר. אתה צריך ארגז ומנשא בשבילו (בא איתו ביחד). עוד לא התקנתי אותו על הVXR שלי, אך יש שם סבל יעודי. תבדוק בדגם שלך אם יש מכסה פלסטיק מלמעלה על הזנב. אם יש.. תראה אם הוא יוצא.. מתחת כניראה יש מקומות להברגת מנשא לארגז.

Mr. Pooh

New member
כמו שזה נראה....

כן, צריך לקדוח בפלסטיקה. מתחת לחיפוי הקטן שמעל לפנס יש תושבות לברגי הסבל. אם אתה ממש רוצה להשקיע, אני בטוח שבקטלוג האביזרים המקוריים של ג'ילרה קיים סבל ייעודי.

Bingo6

New member
איפה אני יכול להשיג את המוצר המקורי

כי אני ממש לא רוצה לקדוח בפלסטיק!!!

Mr. Pooh

New member
קטלוג 2005...

עמוד 27. http://www.uk.gilera.com/_vti_g2_766.asp?brand=GILERA&country=GB&language=EN (אין באפשרותי להכניס קישור נורמלי)

dblast

New member
תבדוק

בין חיבורי ידיות אחיזה אם הפלסטיק זה מכסה או לא... אולי שם מתחת?

למעלה