הוספת מגבר קו

gever2

New member
הוספת מגבר קו

יש לי צלחת 1.20 מכוונת לעמוס עם 10-12 מטר כבל שיורד למקלט . ערוצים ישראל אני קולט היטב ,ברצוני לקלוט גם את שידורי ניילסאט , אני קולט רק חלק מהערוצים של ניילסאט ועם פריזים, בעמוס סיגנל קליטה 70% ובניילסאט סיגנל קליטה 15%. שאלתי היא האם מגבר קו ישפר הקליטה לניילסאט בלי לגרום נזק לקליטה מעמוס והאם המקלט יכול להינזק מזה?כמו-כן מי מוכר בארץ?

Odeda1

New member
תשובה

12 מטר זה ממש לא הרבה.אצלי יש מעל 20 מטר ואין שום בעיה. עליך לבדוק את איכות וסוג הכבל בו אתה משתמש (RG6) תקינות ה - LNB וכיוון מדויק של הצלחת. לעמוס וניילסאט עוצמה חזקה מאד ולכן קל מאד לכוון את הצלחת אליהם ולקבל ללא שום בעיה סיגנל של מעל 90% . אין לך שום צורך בשום מגבר.

מגבר לא יעזור . כי

מגבר מגביר מי 100% עוצמה למאה חמישים (בערך) . ומעוצמה של 150% מחלקים את הקוים לדירות או למרחקים . וכאשר ההפסד יורד למאה אחוז . הכל בסדר. אתה קולט את ניל מיתחת למינימום . ואת זה לא ניתן להגביר . מקווה שהיבנתה

geostant

New member
הצלחת שלך לא מכוונת כמו שצריך

ובכלל קליטת 2 לווינים עם צלחת אחת שלא מיועדת לכך זו לא השיטה הנכונה, שימוש במגבר לא יגביר את העוצמה, הוא יגביר הרחש והפרעות בגלל שעוצמת הקליטה שלך נמוכה. אתה כן תקבל עוצמה חזקה יותר, אבל אלה יהיו בעצם הפרעות ולא עוצמה של קליטה תקינה. תנסה להסיט את הצלחת יותר לכוון ה-7W (אבל לא יותר מידי !)

למעלה