הוספת כתוביות ל-DVD

הוספת כתוביות ל-DVD

שלום לכולם מכירים את התוכנה DVD Shrink שבה אפשר לקבץ סרט ולהוריד פסי קול וכתוביות? מישהו יודע האם אפשר בתוכנה גם להוסיף כתוביות או מכיר תוכנה אחרת שבה אפשר לעשות זאת? תודה

navit444

New member
CLONEDVD

עושה את העבודה. בכל מקרה אתה תצתרך להוריד את התוכנה ANYDVD על מנת לפתוח את הקידוד של הדיסק (גם לקלון וגם לשרינק)

לא הבנתי

איך אני מוסיף כתוביות. אני רואה רק איך אני מוריד אותם כמו ב-DVD Shrink אני רוצה גם אפשרות להוסיף את יודעת איך עושים את זה?

Ncoder

New member
הכתוביות ...

יחד עם האודיו והוידאו והתפריטים כמו שאתה יודע מאוכסנים כולם ב-VOB, עליך "לפרק" את ה-Vob הזה למרכיביו השונים ולשמור אותו מחדש כ-VOB תוך שאתה מוסיף כתוביות נוספות ו\או מוריד קיימות . אם אתה רוצה לשמור גם את התפריטים והכל ורק להוסיף כתובית ל-DVD המקורי אז התוכנות שבהם תצתרך להשתמש הם לתקופת ניסיון, נראה לי שיש מדריך עם תוכנות חינמיות אבל בלי אפשרות לשמור תפריטים, אם תמצא מדריך טוב וחינמי אשמח לשמוע עליו.

אוקי

אני מכיר את השיטה שציינת ע"י פירוק קובצי ה-VOB אבל ברצוני למצוא תוכנה כמו DVD Shrink שיכולה גם להוסיף ולא רק להוריד. אם אתה מכיר תוכנה שרק מוסיפה כתוביות ואפילו לא חינמית ולתקופת ניסיון אשמח גם לשמוע עליה. תודה

Ncoder

New member
זאת אומרת תוכנה אחד ויחידה? ../images/Emo13.gif ...

מצטער אני לא מכיר כזאת פשוטה . יש כמה תוכנות שראיתי שאפשר סתם ככה לבוא ולהוסיף כתוביות אבל בסוף אתה מגלה שהכתובית לא מופיעה, מעוותת או שהצבע שלה שונה ואפילו לא מתאים לתמונה... המדריך שצירפתי לך לדוגמה מעתיק את המידע הקיים של הכתובית מה-DVD המקורי ומדביק אותו בכתובית החדשה שאתה מוסיף, הדרך ארוכה אבל יכול להיות שזה אחד המדריכים הכי טובים.. תחכה לתגובות נוספות, תוכל להגדיל את הסיכויים שלך גם בפורום "הפקת וידאו" ואולי גם "סרטי DVD" ובכל פורום אחר שתרגיש שיתאים לנושא .

Reborn1

New member
אני מכיר שתי דרכים שהם חינמיות../images/Emo13.gif

אבל רק באחת את אופן השימוש avi2dvd ראשית אתה מעתיק את תוכן ה dvd להכונן הקשיח לאחר מכן בעזרת התוכנה פותח את קובץ ifo למעשה עכשיו ממירים את הסרט ל 4.7 גיגה ישנו תפריט subtitle בו למעשה אתה יכול להוסיף עד 3 כתוביות אפילו שיש ברשת "כתוביות רגילות" הם יוכנסו לסרט בבחירה אפשרות אחרת היא באמצעות 2 שלבים הראשון text to sub בדרך זו אנחנו תחילה ממירים את פורמט הכתוביות לפורמט כתוביות הנצפה ב dvd לאחר מכן בעזרת תוכנה ifo edit אנחנו מגדירים כי הכתוביות החדשות יצורפו לסרט שיש לנו אציין קישור שם מופיע הסבר והורדת התוכנה אישית את הדרך השנייה לא ניסתי ורק קראתי ברפרוף ראיתי בפורום שיהיה לפני שבוע קישור למדריך באתר fresh אולי תחפש ... בהצלחה

למעלה