הוספת חדר

הוספת חדר

שלום אנחנו גרים בדירת גן 3 חדרים כם 2 ילדים והיינו שמחים לעוד מקום בעיקר לחדר צעצועים, גודל הדירה הינו 75 מ"ר והחצר כ 65 מ"ר ומדובר בבניין רכבת כלומר יש רק 2 כיווני אויר
האם אתם רואים דרך טובה לשילוב חדר? הציעו לי להעביר את המטבח לחדר הילדים ולהפוך את המטבח לשני חדרים (לי זה נראה קצת מוזר)
חשבנו גם אולי להוסיף יציאה מהחדרים לחצר ע"י חלונות בלגים ואז להוציא קצת צעצועים לחצר (כמובן נוסיף עוד פרגולה ) אשמח לעצות

תוכנית הדירה

אופציה להוספת חדר לדירה

אינני רואה כיצד אפשר להוסיף לדירה חדר נוסף. הרעיון להפוך את המטבח לשני חדרים גם כן איננו ישים. האפשרות היחידה היא לבדוק האם ניתן להוסיף חדר על חשבון שטח הגינה, כאשר גם אופציה זו איננה טובה במיוחד מאחר ולא ניתן יהיה להכנס לחדר החדש מבלי לעבור דרך חדר קיים. האופציה הטובה ביותר היא הגדלת החדר הגובל בסלון על חשבון שטח הגינה וחלוקתו לשני חדרים קטנים יותר, כאשר ייתכן שגם את האופציה הזו לא ניתן יהיה לבצע מסיבות קונסטרוקטיביות. יש לציין שבמידה וכל זכויות הבניה נוצלו על ידי הקבלן, לא ניתן יהיה להגדיל את שטח הדירה בצורה חוקית.

ניתן להוסיף חצר בחצר

באזור שבין החדרים אפשר להוסיף חדר ללא יותר מדי בעיות עפ"י מה שאני רואה.
לפני הכל צריך לבדק אם יש עוד זכויות בניה.
הרעיון שלעשות 2 חדרים במקום המטבח לא ישים.

gerson1

New member
טרוד מעט משרותי האורחים אך

בצורה דחוקה מעט אפשר להפוך את המטבח לחדר כאשר המטבח יהיה פתוח בסלון, כל השטחים הציבוריים יהיו צנועים יותר
אין ממ"ד בדירה?

למעלה