הוספת חגים...

הוספת חגים...

הוספתי חגים ישראליים באאוטלוק הבעיה היא שהוספתי אותם פעמיים ועכשיו כל חג ישראלי מופיע לי כפול ביום החג איך מבטלים של יהיה כפול? תודה

תודה, אבל...

הפיתרון הזה לא עובד לי אולי בגלל שיש לי אאוט לוק 2003 וזה פיתרון משל 2002? בכל מקרה לא הצלחתי להגיע לפי ההוראות ליעד וגם תמונת המסך שיש במדריך אינה אפשרית ב 2003 לפחות למיטב ידעתי והבנתי...

Eli R

New member
אני עובד עם 2003 ואין בעיה,

פשוט מסלול אחר ... קבל תמונה 1 ...

AYELET1

New member
בעצם ממה שאני רואה מדובר

בתמונה עיקרית אחת אז לא צריך (אוריד את מה שהעלית לפורום) תודה

מעולה תודה!!! אבל...:)

הצלחתי לפי התמונה, הלך יופי אבל בצורה הזו אין לי שום כפילות!!!! מוזר מאוד... למשל מצאתי ביומן שביום האיזכור לרצח רבין ביומן הוא רשום לי פעמיים ובתצוגה שהגעתי אליה הוא מוזכר רק פעם אחת (למעט החזרה שלו כמה שנים קדימה ואחורה)

עוד שאלה שקשורה לאאוט לוק

אצלי פגישות וארועים שאני מוסיף לאחר כמה ימים לא מופעים בפוקט ובמחשב השולחני כן נשמרים שאלתי היא האם זה כך צריך להיות ובמידה וכן האם אפשר לשנות את זה ?אני רוצה שאני שהוכל לראות את הפגישות אחורה תודה

Eli R

New member
קשור להגדרות הסנכרון ב

ActiveSync. תבקש לסנכרן הכל ולא רק שבועים (???) אחורה /קדימה. אלי

atoo

New member
החגים העיבריים בOUTLOOK לא

עוברים בסינכרון לPPC נכתבת הערה: 252 UNRESOLVED הערה: RESOLVE ITEMS לא עוזר. ???????

atoo

New member
ושאלה אחרת (במיוחד בשבילך אילת...)

מה אפשר למחוק אחרי התקנה, כשבהוראות מצויין כך: " Remember to CLEANUP by deleting any unneeded files after installation!"

תודה .ושאלה נוספת

עשיתי ובאמת היה מוגדר לשבועיים עכשיו הכל נכנס אבל נוצרה בעיה חדשה החגים מופעים 4 פעמים בפוקט בדקתי כמו שכתוב ביטול כפילויות אבל במחשב השולחני אין אותם 4 פעמיים .איך אני מוחק את שלושת המיותרים ועוד משהו החגים מופעים רק אחורה תאריכים שעברו ולא קדימה חגים שיבואו .האם ככה זה אין אפשרות לראות חגים עתידיים ? תודה

למעלה