הוספת זיכרון

gabimaor

New member
הוספת זיכרון

שלום יש לי נייד LG P1 למכשיר יש 512MB זיכרון RAM בצ'יפ אחד ועוד סלוט פנוי. אני רוצה להוסיף למחשב זיכרון. האם עלי להוסיף צ'יפ זהה של אותה חברה (אין לי מושג של מי הזיכרון הקיים - האם אפשר לבדוק מבלי לפרק את המחשב?) בעל אותו נפח או שאני יכול להוסיף סתם גי'גה של קינגסטון ולא אתקל בבעיות? תודה

dimiboy

New member
יש כמה דברים שצריך לשים לב

קודם כל אני לא קולט P1 זה דגם או זה אומר פנטיום 1? (אני מקווה ואקח בהנחה שלא) אז ככה: 1) קודם כל בדוק עד כמה זיכרון בכלל המחשב שלך תומך. זה אמור להיות רשום בספרון או באתר של החברה. 2) במידה ואתה יכול להרחיב את הזיכרון לג'יגה ומעלה לפי סעיף 1 אז לא חובה זיכרון של אותה חברה. גם לא חובה שיהיה אותו נפח אבל רצוי מאוד!!! שיהיה אותו נפח. קינגסטון עד כמה ששמעתי פה בפורום חברה טובה כך כרטיס שלה או של חברה אחרת בגודל 512 והכל יהיה מעולה מה שכן אתה צריך שהוא יהיה בסוג שהמחשב שלך משתמש כלומר אם המחשב חדש אז רוב הסיכויים זה DDR2 שוב רצוי לבדוק לפי סעיף 1. 3) אני מניח שתוכל לדעת את החברה של הזיכרון וכעיקרון כימעט כל נתון שאתה מסוגל (וגם לא מסוגל) לחשוב עליו במחשב שלך ע"י התוכנה EVEREST. בהצלחה

yanirda

New member
http://www.memoryx.com/

כנס לאתר הזה ותעשה תבדיקה שהוא מציע אתה כבר תמצא תתשובה בלי יותר מידי כאבי ראש.. אתה לא חייב של אותה חברה מה שכן אתה צריך אותו מהירות (לא חובה,פשוט הוא יעשה DOWN GRADE ויעבוד במהירות של הזיכרון השני...) וגם לא צריך שהוא יהיה באותו נפח...מה שכן צרי לראות האם הלוח תומך בקיבולת שאתה מעוניין בה..שוב באתר הכל רשום.. http://www.memoryx.com/

gabimaor

New member
תודה והמשך

הדגם הוא P1-JDUOE (כמובן לא פנטיום 1) שקיים גם היום אך היום הוא מגיע עם 1 ג'יגה זיכרון ואילו שלי שנקנה לפני שנה הגיע עם 512MB. למכשיר כרגע יש זיכרון DDR2 במהירות 667 וכל סלוט תומך בעד 1 ג'יגה. מאוד הייתי רוצה לקנות 1 ג'יגה ולהוסיף אותו אבל לא כל כך הבנתי מהתגובות האם זה קריטי ששני הצ'יפים יהיו באותו הנפח או לא. דווקא הרצתי אוורסט אבל לא ראיתי את שם החברה של הכרטיס הקיים.

yanirda

New member
לא משנה...

תקנה כרטיס 1G במהירות 667 אני מאוד אוהב תזיכרונות של קינג סטון אבל מה שאתה מעדיף חברה זה כבר העדפה אישית,נאמנות למוצר וכו'... בברכה, יניר דהן. www.yanir.dta.co.il

bar666xp

New member
תוריד CPU-Z או EVEREST

אאל"ט יש קישורים לשניהן בקישורי הפורום. בשניהן יופיע LATENCY, MHZ וכו' של הזיכרון הקיים.... רשום או הדפס את הנתונים... בעיקרון הנתונים החשובים הם MHZ וLETANCY... אין בעיה אם הם יהיו מיצרנים שונים וה""בעיה"" היחידה שיכולה להיות עם גדלים שונים זה שלא יהיה עבודה בדואל אם הלוח תואם... אבל זאת לא בעיה במובן של קריסות מערכת וכדומה זאת ""בעיה"" של קצב עבודה בערוץ אחד מול יתרון של עבודה בדואל... תרגום מהיר העבודה בדואל אם אפשרית מהירה יותר מעבודה בסינגל {לא משהו קיצוני אגב זה לא שהמחשב יעבוד פי 2 יותר מהר עם עבודה בדואל}.

למעלה