הוספת זיכרון

tsuker

New member
הוספת זיכרון

יש לי מחשב LENOVO 3000 N200 מעבד 1.5 DUAL קיבלתי מתנה לפני חודשיים. המחשב מגיע עם שני כרטיסי זיכרון של 512 דיברתי עם התמיכה של LENOVO ואמרו לי שאפשר לשדרג לשני כרטיסים של ג'יגה בעלות של 1110 ש"ח. הייתי ב-KSP ושם הם אומרים שאני יכול לשים 2 כרטיסים של קינגסטון DDR2 כל כרטיס ג'יגה סה"כ עלות 320ש"ח לשניהם. רציתי לדעת על מה הפורום פה ממליץ . תודה מראש שי

יאיר B

New member
קצת הגזימו בלנובו הייתי אומר.

אכן, ב-KSP מוכרים כרטיס של קינגסטון 1GB ב-160 ש"ח (לשני גיגה זה אכן 320 ש"ח). אני כותב כרגע ממחשב LG שהגיע כמו המחשב שלך (שניים של 512MB). ניקנו שני צ'יפים של 1GB ב-KSP באותו מחיר שבוע שעבר - עד היום המחשב עובד הייטב. מצד שני, לך תדע מה העניין עם האחריות של המחשב (כדי להחליף זיכרונות צריך לפתוח את הנייד ואת זה רק לנובו יוכלו להגיד לך. (אתה יודע לעשות את זה לבד, נכון?)

YossXP

New member
דיברת עם המעבדה..

הם מוכרים חלקי חילוף בלבד והעלויות בהתאם. זכרון מקורי של לנובו נמכר דרך המשווקים המורשים בלב והמחירים הרבה יותר נמוכים .

eliel11

New member
idea pad נראה כמו נסיון של לנובו

להשתמש במותג ה PAD כדי לחדור לשוק הביתי עם דגש על מולטימדיה. ישנם שלושה דגמים. Y510 Y710 כאשר ה 510 הוא עם מסך 15.4 וה710 הוא עם 17 שניהם נמכרים כבר כמה שבועות. יש גם את ה Y110 (נראה לי) שהוא אולטרה נייד (11.1") שיצא במרץ המחשבים זולים יחסית לחומרה שהם מציעים, יש להם סאונד מעולה (4 רמקולים וסאבוופר). לא מצאתי חוות דעת רצינית עליהם. בהחלט נראה כמו מחשבים שמציעים הרבה לטווח מחירים שאליהם הם מכוונים. העיצוב שלהם מגניב ביותר לדעתי. שומר על הרצינות של הTHINKPAD אבל יש בהם מין טוויסט מגניב. נקווה רק שהמחיר בארץ יהיה איך שהוא דומה למחיר בארה"ב. http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/na/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Portals/HHO איכשהוא לא נראה לי...

יאיר B

New member
תודה. מוכרים אותם כבר בבי-פור-לס ומשם הגעתי

אליהם. אבל אני חושב שהם לא משווק רשמי (כלומר הם לא עובדים מול לנובו ישראל אלא מיבאים עצמאית).

למעלה