הוספת באנר לאתר

avi 510

New member
הוספת באנר לאתר

שלום, לאחר חודשים של שיטוט באינטרנט ובפורומים, קראתי לא פעם שגוגל לא כל כך אוהב אפיליאייטים, ולכן גם בעידכון האחרון של פנדה, אתרי אפיליאייטים עפו לעמודים האחוריים. יש לי אתר שאני מקדם אותו לתוצאות אורגניות ואני רוצה להכניס באנר אפיליאייט אחד לכל דף. שאלותיי הן: 1. האם יש אפשרות להכניס באנר פלאש לאתר, שגוגל לא יזהה אותו כבאנר של אפיליאייט? (אני מעוניין להכניס רק באנר אחד בכל דף.) 2. האם הכנסת באנר אפיליאייט תמנע ממני להגיע לדפים הראשונים של גוגל? חשוב מאד שהתשובה תהיה רק ממי שבאת מבין כי זה קריטי תודה מראש, אבי

hatkyinc

New member
אתה צריך להבין את המקור

"גוגל לא אוהבים אפילייטס" זה ניסוח נחמד ומסכם, בעיקר כשיש לך אינטרסט כמו למכור להם משהו. המטרה של גוגל תמיד הייתה ותמיד תהיה להביא תוצאות איכותיות לגולש. הם פשוט ממשיכים לשכלל את השיטות לזיהוי איכות התוצאה עבור הגולש. מה שגוגל לא אוהבים ועף שוב ושוב זה דברים כאלה: 1. עמוד בודד שרק מעביר הלאה. 2. עמודים שרק מיועדים לשאוב מידע מהגולש. 3. עמודים ללא תוכן אמיתי. 4. עמודים ללא תוכן איכותי. 5. עמודים עם תוכן משוכפל. 6. עמודים שאין בהם מה לעשות. אם אתה רוצה לוודא שהאתר והעמוד שלך יהיה טוב עבוד גוגל תחשוב על הדברים הבאים: 1. לענות לגולש על ה "שאלה" שהוא הקיש בגוגל. 2. לגרום לו לאהוב את העמוד/האתר. 3. שיהיה לו מה לעשות באתר ועל מה להקליק שמשאיר אותו עדיין באתר. 4. לגרום לו לבלות זמן באתר. 5. לגרום לו לחזור לאתר. 6. לגרום לו להמליץ על האתר. אתר ועמוד שממלאים את אלה הם אתרים טובים שלא יחשבו SPAM לעולם. אתרי האפילייט שגוגל שונאים ומעיפים הם הפוכים ובדר"כ ממלאים אחד מהבאים: 1. מיועדים רק להעביר את הגולש לאתר אחר. (עם הלינק אפילייט שלהם). 2. מכילים מידע משוכפל. 3. סוחטים מידע מהגולש. (הרשמות - כמובן שיש ויש ויש דרכים לשפר...) 4. לא מכילים משהו איכותי. 5. אין אף סיבה לחזור אליהם. 6. אף אחד לא רואה אותם כמשהו ששווה לחלוק. גוגל מכניסים למנוע שלהם כללים כאלה, ויותר ויותר בודקים התנהגות גולשים. אין ולא יהיה שום דבר באלגוריתם כמו האם האתר מכיל clickbank.com?hop=? ודומיין. הם *לא* צדים רשותות שותפים או משווקי שותפים ישירות, אלה התנהגות ותוכן.

למעלה