הוספתי

הוספתי

חברים יקרים כמה וכמה לינקים ברשימת קישורי הפורום בקטגורית "אתרים". שלא תגידו אחרי זה למה לא אמרת
,יש בכמה וכמה אתרים אוסף מדהים וגדול של ניגונים עתיקים! אני הורדתי עשרות ניגונים של דייב טראס, נפתולי ברנדווין שלמעשה האוספים שלהם הם די קשים להשגה וגם יקרים! וכאן איך אומרים... הם מוגשים על "מגש של כסף"! ניתן לגשת לאתר jewishmusic ולהוריד משם ניגונים. בחלק מהאתרים ניתן לשמוע את השירים בפורמט רייאל אודיו. להוריד את התוכנה זה דבר פשוט וזה גם חינם אין כסף. כדאי ומומלץ לעשות סבב באתרים ולהוציא משם את המיטב.נכון שזה לוקח קצת זמן אבל הטירחה משתלמת לבסוף
לילה טוב:)))

אדמונד

New member
איזה אוצר אחחח משהו משהו!!!

תודה תודה איש הרוח אתה פשוט ענק אין מילים. האמת שפעם אחת נכנסתי לאתר המיוחד הזה. ולא יחסתי לזה חשיבות. אך מפני שהזכרת שוב את האתר המיוחד הזה עשיתי בו חיפוש קצר. והלא יאומן הגיע "402 ניגוני כליזמר". תודה תודה תודה. אמנם חלקם לא באורך מלא אבל אפשר להגיד ששמונים אחוז באורך מלא. נ.ב. קל מאד להגיע לרשימה עם האופציה לשמיעה. פשוט מאד בראש העמוד של האתר המיוחד הזה, יש קישור ששמו Audio Library (ספריית אודיו) תבחרו בו, ושם תקבלו קטגוריות של סוגי ניגונים תמצאו את Klezmer (כליזמר), וכמובן תבחרו בו ואז תקבלו את... ה-"402 ניגוני כליזמר". שיהיה לכולם בהנאה!!! ולא לשכוח לומר תודה לאיש הרוח הנפלא!!! אדמונד

אני שמח שנהנת אדמונד../images/Emo13.gif

ועכשיו יש לי רעיון! אם תהיה לזה הענות ניתן גם יהיה לערוך מזה סקר! הניגונים שם מחולקים לפי קטגוריות של נגנים ,כמו גיורא פיידמן ,טראס ,נפתלי ברנדווין וכולי. אפשר לערוך משאל .איזה נגן או תזמורת הכי מצאו חן בעינכם,ולאחר מכן גם לדרג את הניגון שהכי מצא חן בעינכם. אני מוכן להתחיל:)))

ora11

New member
איש הרוח שלום

אפשר להסביר לי איך אני יכולה לשמוע מוסיקה מהאתר? נכנסתי ולא היצלחתי לשמוע דבר. תודה אורה שאוהבת מוסיקה יהודית, חסידית.

ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אדמונד החביב שלנו אכן הסביר בצורה מפורטת הכול. אבל בלי נגן מתאים לא ניתן לשמוע ולהוריד את הניגונים. תכנסי בבקשה לאתר real שם יש תוכנה שקל מאוד להוריד אותה והיא בחינם (ניתן לאחר 14 יום להרחיב אותה בתשלום,אבל הגירסא הביסית היא חינם לכל הזמן) לאחר שהורדת אותה למחשב שלך תוכלי לשמוע את הניגונים לפי הוראות הכניסה של אדמונד. למי שיש נגן רגיל של מדייה פלייאר הוא לא יכול לשמוע את הניגונים.

איש הרוח

בקישור להורדת real אוסיף. בדף המצורף יש ללחוץ למעלה מימין, ובדף שלאחריו למטה מימין, להורדה. אגב, התוכנה הזו פגעה לי במספר רב של קבצים, במדיה פלייר. נאלצתי להוריד אותה. העליתי אותה שוב, במספר מגבלות, אך עדיין חלק מהקבצים אינם פועלים. היש שיטה כלשהי להטעין את הריל פלייר, בצורה שלא יפגע בקבצים אחרים ?

כל מחשב

והסיפור שלו. אצלי דווקא זה פעל בסדר גמור. בכל מקרה תודה על העזרה בקשר להורדת הreal
אני אשאל עוד חברים שיש להם את התוכנה ונראה אם הם גם מדווחים על בעיות. בכל מקרה התוכנה הזאת גורמת לפעמים לכך ששירים שהיו מתוכנתים להפתח במדייה פלייאר פתאום נפתחים בגרסת הreal,הפתרון הוא, עכבר ימני,בחירת תוכנית, ולבחור שוב במדייה פלייאר.

ora11

New member
../images/Emo51.gif ברוך הנמצא,תודה לאמונד

חתני עזר לי והצלחתי להוריד התוכנה. אני נהנית מהפורום ממש מחזיר אותי לבית אבא.

למעלה