איתמר!!! איזה חמוד אתה איך שאתה מגן עליה...
ה המקורי חוזר ובגדול New member 31/5/06 #133 איתמר.. אין ממנה שום דבר. ובבקשה-אל תאיים עלי. ואל תקניט. ועל תתערב בדברים לא לך .
א איתמר זלק New member 31/5/06 #140 תקשיב לי טוב הקטע ש'ך נמאס עלי אני יחליט מתי זה נוגע לי ומתי לא הבנת? יש לי קצת תאקט ואני יודע מתי זה נכון להגיב ומתי לא אתה לא רוצה שאני יאיים עליך?-אתה אל תשגע אותי!
תקשיב לי טוב הקטע ש'ך נמאס עלי אני יחליט מתי זה נוגע לי ומתי לא הבנת? יש לי קצת תאקט ואני יודע מתי זה נכון להגיב ומתי לא אתה לא רוצה שאני יאיים עליך?-אתה אל תשגע אותי!
ה המקורי חוזר ובגדול New member 31/5/06 #144 מי שיגע אותך? מי פנה אליך בכלל? אתה באמת סתם מתערב...לא חשוב,עשה כרצונך.
א איתמר זלק New member 31/5/06 #115 לא אולי תתחיל לחשוף את עצמך שנדע מי עומד מאחורי ההצקות צפה לסוכן מוסד אצלך בבית...
T TillsWIFE New member 31/5/06 #135 חחחחחח זה כמו בריאיון שהיה עם לורדי איזה מראיין אחד שואל אותם "כולם מעוניינים לדעת מי הפרצופים מאחורי המסכות" ומר לורדי כזה עונה לו "איזה מסכות?"
חחחחחח זה כמו בריאיון שהיה עם לורדי איזה מראיין אחד שואל אותם "כולם מעוניינים לדעת מי הפרצופים מאחורי המסכות" ומר לורדי כזה עונה לו "איזה מסכות?"
ק קפטן נועההה New member 31/5/06 #109 חבר'ה! מצאתי תמונה אבל לא ממש רואים ת'פנים....אבל לפחות הבאתי תמונה!!