לך, אני חושבת, אין בעיה... אתה נראה טוב
M Mrs ButterFly New member 31/5/06 #84 ../images/Emo204.gif דוגרי ../images/Emo45.gif אבל אף אחד לא מת מהמראה שלו.. עובדה שאת מסתכלת על עצמך כל יום במראה.. יאללה, שימי!
../images/Emo204.gif דוגרי ../images/Emo45.gif אבל אף אחד לא מת מהמראה שלו.. עובדה שאת מסתכלת על עצמך כל יום במראה.. יאללה, שימי!
ע עצת עבות New member 31/5/06 #87 אם אני עוד לא מתתי ממראי, אז זה אומר שלא אמית אחרים? טוב, סתם, הגזמתי . אגב, נוית, גם את ממש חמודה
M Mrs ButterFly New member 31/5/06 #187 ../images/Emo204.gif הדס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללההההה.. חח ותאמיני לי שאת לא תגרמי לאפחד למות.. מ-ק-ס-י-מ-ו-ם האוםי שלך מקרין על המראה שלך.. גם את מכוערת אני אמשיך לאהוב אותך.
../images/Emo204.gif הדס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללההההה.. חח ותאמיני לי שאת לא תגרמי לאפחד למות.. מ-ק-ס-י-מ-ו-ם האוםי שלך מקרין על המראה שלך.. גם את מכוערת אני אמשיך לאהוב אותך.
H HoDaYa 123 New member 31/5/06 #169 מממ.. אני חיפשתי ולא מצאתי תמונה נורמלית יש לי רק 1 שחברה שלי איתי והיא לא מרשה לי לשלוח אותה!
E elivnat New member 31/5/06 #85 יש לי תמונה שאני די מתפדחת לשים.. תמונה מהיום שקניתי את הגיטרה, עם הגיטרה.. בכלל, כל תמונה שלי אני מתפדחת לשים...
יש לי תמונה שאני די מתפדחת לשים.. תמונה מהיום שקניתי את הגיטרה, עם הגיטרה.. בכלל, כל תמונה שלי אני מתפדחת לשים...
ד דוקטור קלינית New member 31/5/06 #93 ועל זאת אני בטוח אצטער../images/Emo26.gif זו תמונה ממרץ 2005- קרי, לפני יותר משנה.. וזה מפולין אני השמאלית וזהו:]
ועל זאת אני בטוח אצטער../images/Emo26.gif זו תמונה ממרץ 2005- קרי, לפני יותר משנה.. וזה מפולין אני השמאלית וזהו:]