הוספה על דבריי.....

ילדה..

New member
הוספה על דבריי.....

מאחר שאני לא הלכתי לביה``ס היום וישבתי לכתוב לפורום אני חסרת סבלנות ומחכה לתשובה שלכם שהלוואי ותבוא.. רציתי להוסיף ולהגיד שב``תופעה`` הזאת ניסיתי לטפל ז``א חשבתי שהיא כנראה נובעת משיעמום וחוסר מעש..(זאת לא התשובה?!) ולכן לקחתי על עצמי לעשות כמה דברים שיעסיקו אותי ואם תצטרכו אני אמליץ לכם עליהם..(זה שווה ..מבטיחה!!) אז אתם בטח לא מבינים מה אני רוצה ממכם..``שואלת שאלה ועונה עליה`` רק תמליצו לי איך להיגמל ואולי זה יעזור.. תודה בכל אופן.. חידה !

Captain Cook

New member
``זפטה שמש``

תראי ילדה, את חטפת מה שנקרא ``זפטה שמש`` אבל אני לא הוסמתי בתור רופא מעולם... עכשיו ברצינות, מה עובר עליכם אנשים? מה זה התמכרתי? מה את על הרואין??? קחי ת`מחשב ונפצי אותו אל הסלע!!! את רוצה שאני אבוא לעזור לך? חוץ מזה מה, כבר אין מה לעשות בארץ חוץ להתעסק עם מחשבים??? מה קורה לנוער שם? אין צבא? אוניברסיטה? חברה? וכל שאר הפעילויות האחרות כולל פשע מאורגן וכיו``צ??? קחי אותי לדוגמא אני מבלה פה שעות כשאני ``עובד`` עם המחשב... אבל על חשבון זמני הפרטי??? בחיים לא!!! סך הכל עצה קטנה אבל מי אני רק בלגלות איים אני טוב, לא סתם אני כבר קפטין...

אבי2

New member
תשובה

שלום אני חדש, אז קודם כל שלום לכולם על מה שכתבת לרצית להפסיק ולא הלך, זה בגלל הבום שבהחלטה, כל דבר שבא בבום חזק גורם ל``בומרנג`` הפוך, אם היית מפסיקה בהדרגה אולי היה הולך יותר, אמנם יש כאלה שדוקא מפסיקים בבת אחת והולך להם יותר, אב לזה לא לכולם, ועוד דבר, לפעמים לא בטוחים שזה רע ואז לא ממש מצליחים להפסיק. אגב אני גם מחפש להעסיק את עצמי, אם יש לך המלצה ועוד דבר אני מחפש חברים להתכתבות בדואר אלק`, אז מי שמוכן אודה לו הכתובת שלי [email protected] בברכה אבי

למעלה