הוסיפו את אתרכם

הוסיפו את אתרכם

כנסו ללינק והוסיפו את אתרכם באתר ההורדות שלי * רק אתרי ספורט שהם שלכם תשימו ברשימת האתרים

לפחות תכנסו ללינק לא יקרה כלום

כל אתר שיש לכם לא משנה מה העיקר שיהיה אתר לעזאזל

היטמן

New member
איזה מין אוהד אתה ?!?!--->

אין שם סרטים של ברט!! המתאבק שהרים את ה-WWF שאבא שלו הקים את הארגון הבסיסי ביותר והראשון ביותר שממנו יצא ההאבקות בכלל!!! דבר איתי... ICQ 100925161

זה שאני אוהד את ברט הארט לא אומר

שזה מחייב אותי להשים הכול על כול עליו למרות שהייתי שם מה שמעניין אבל אין לי מתחת ל-20 מגה אני שם קרבות מלאים באתר ואני לא יכול להשים קרבות שהם מעל 20 מגה לקובץ יש לי קרבות של ברט הארט במחשב אבל הם מעל 20 מגה יש לי למשל את הקרב של ברט נגד 1 2 3 קיד מ-RAW 94 תסתכל על רשימת הקרבות שלי והרוב שם מעל 20 מגה

pegasus kid

New member
סליחה אבל מה זה הקשקוש הזה

סליחה אם אני פוגע באוהדי ברט אבל סטו הארט לא הקים את ארגון ההאבקות הראשון ולא נתן אותו לוינס מקמהון !!! - פעם הבאה תפרסם עובדות ולא השערות הארגון שסטו הארט הקים נקרא סטמפיד רסלינג והוא היה ליגה מקומית שהתקיימה על מי מנוחות לצד עוד עשרות ליגות בארה"ב שהיו קיימות עוד עשרות שנים לפניה הארגון של אביו של וינס נקרא wwwwf ומה שגרם לארגון להתעצם היה רצונו של אדון מקמהון להפוך את ההאבקות בארה"ב ליותר ממה שהיא הייתה , לכן הוא החל לאחד את כל הליגות הקטנות ובין אותן ליגות הוא קנה את הליגה של סטו הארט לאחר שינוי המגמה הזו ולאחר איחוד מס´ ליגות האבקות שינה אבא מקמהון את שם הארגון שלו ל - WWF שאותו אנו מכירים היום אז בוא לא נשלה את עצמנו שאבא של ברט הארט הקים את ההאבקות החופשית בארה"ב ואם כבר בברט עסקינן - סטינג לא גנב את השארפשוטר מברט כי ברט לא המציא אותו - גם ברט העתיק אותו ממתאבק אחר - ברת´ה פיי גם השתמשה בתרגיל הזה בזמנו נגד אלונדרה בלייז אז מה גם היא גנבה אותו ? גם רוקי גנב אותו ? אולי גם קווין נאש גנב את הפאוור בומב מביג שואו שגב אותו מסיד שגנב אותו ממייק אוסום שגנב אותו מקיין שגנב אותו מסקוט נורטון שגנב אותו מאנדרטייקר ? הבנתם את הנקודה ! - אני מקווה ?!

pegasus kid

New member
תיקון טעות

הארגון של אבא של וינס נקרא WWWF ולא WWWWF עמכם הסליחה

TripleRVD

New member
היי זוהר ממצב אחי טוב לראות אותך...

תגיד ביקרתי באתר שלכם ו מה קורה אם גרי הוא בסדר שום דבר רציני? ועוד שאלה פחות חשובה ידוע לך משהו אם ה ARTE 2 חזר ל תבל דיגיטל ואם כן ביזה ערוץ זה? יאללה מקווה כבר להתלהב כשגרי יחזיר את ה WWF ל יס או בכלל לארץ (טפו טפו טפו בלי עין הרע)

pegasus kid

New member
הודעה לtriplervd

1. תודה רבה מה איתך ? 2. לגבי גרי אני מקווה שזה לא יתפתח לרציני ואני מקווה שיחזור מהר 3. ידידי לא רק שאני מנוי ליס אלא אני גם חיפאי כך שאני בור ועם הארץ בתבל - עמך הסליחה 4. גם אני מקווה להתלהב כמוך ששידורי הWWFיחזרו לארץ אם כי אינני רואה את האור בקצה המנהרה - בינתיים המצב לא טוב בלשון המעטה

TripleRVD

New member
היי גם אני חיפאי...

תגיד אתה בבית ספר להאבקות הזה?כי חשבתי להרשם אבל זה FUCKING רחוק ...בכל מקרה תמסור לגרי החלמה מהירה ותמשיך לעדכן אותנו בקשר ל YES כי אני מנוי יס גם, למזלי יש את סבא שלי שמקליט מ תבל. אז יאללה יום נעים לכולם

למעלה