הוסטל זול בביג'ינג

nitzano

New member
הוסטל זול בביג'ינג

שלום לכולם. מי מכיר הוסטל זול בסביבות 50 יואן ומטה בביגי'נג ? תודה ניצן

happydog23

New member
יש את לאו הוסטל (leo hostel)

שמציע דורם בסביבות 50 (אם המחיר לא עלה) ונמצא ברחוב- 前门 qianmen (אם אני לא טועה בדיוק מדרום לכיכר טיאנאנמן), אבל שמעתי עליו ביקורות מעורבות. שמעתי שה- international youth hotel/hostel שנמצא ממש ליד תחנת הרכבת המרכזית ב- 建国门 jianguomen (אם אני לא טועה - כבר עברה שנה) די טוב, אבל לא שהיתי באף אחד מהם, אז אני לא יודע בוודאות.

סינית 2

New member
יש את פאר איסט יוז הוסטל

שעלה 45 יואן ללילה לחדר עם עוד 3 מיטות ומקלחות במסדרון מקום נחמד, נמצא בתוך החוטונגים 10 דקות הליכה מטיאנאנמן, באזור של הליאו. הכתובת:Beijing far east international youth hostel No.90 Tieshu Xiejie Xuanwu district, Beijing לנהגי מוניות קצת היה קשה לדעת איפה זה כשהראנו את השם בסינית, לכן עדיף להראות כתובת,בתקווה שהם יודעים אנגלית... אם את מתגעגעת לארוחת בוקר מערבית-יש שם ארוחה כזאת מצויינת!! מצד שני-גם בחוטונגים בין הסימטאות היה אוכל טעים... בהצלחה ותהני בביג'ינג!!

happydog23

New member
../images/Emo6.gif אני לא חושב שהבעיה עם נהגי

המוניות היתה בגלל הסינית, הם פשוט לא יודעים איך להגיע לשום מקום, נקודה.

נועיק

New member
ליאו הוסטל

די בסדר, יש להם אתר עם מפה והכל, רק שהרחוב לידם בשיפוץ וקשה להגיע אליהם יחד עם זה - לא היו לי בעיות עם נהגי מוניות - ידעו לאן להגיע. הם נותנים שירות בשמחה (במיוחד אם הם רואים את הכסף שיוצא מזה), אבל לא ממש יודעים מה רוצים מהם כששואלים לעיצה או משהו כזה, שעות מחשב יקרות (יש להם ליאו 2 קרוב עם מחשבים פנויים אבל לא יספרו על זה) ממוקמים בתוך רחוב שוק נחמד, מספיק קרובים לרכבת - 7 דקות הליכה וליד התחתית והרבה תחנות אוטובוס. סה"כ נוח, אבל לא לצפות ליותר מדי.

guanyin

New member
מקום חדש ומעולה:

new dragon בחוטונג, שניה בדיוק מדונגדאן, 40 יואן למיטה (בחדר של ארבעה), נקי, אחלה צוות, ואפילו יודעים אנגלית! (לא שנראה לי שזאת אטרקציה בשבילך...)

למעלה