הונדה-vfr-1200

arietzuk

New member
הונדה-vfr-1200

שלום חברים,אני זקוק לעזרה קטנה. פירקתי את המצבר של האופנוע לטעינה,וכשחיברתי חזרה-אני מקבל זמזום של מנוע חשמלי שלא מפסיק,ואין לאופנוע סטרטר. האם משהו יודע כיצד לטפל בבעיה זו.? תודה,אריה.

arietzuk

New member
vfr 1200

כיווני הפלוס והמינוס בסדר.אין אפשרות לטעות במיקום המצבר ואורך הכבלים....כנראה שהבעיה נעוצה במשהו אחר מקצועי ביותר.אולי צריך איתחול כלשהוא למערכת...

biker34

New member
תן טיפה יותר פרטים

זמזום כאשר אתה פותח סוויץ'? כאשר אתה מנסה להניע? (אם זה תקתוק בתדר נמוך זה בדר"כ אינדיקציה של מצבר חלש) זמזום קבוע איך שאתה מחבר את המצבר? כמה בדיקות זריזות: האם ישנה אזעקה מחוברת? ניסית לדרוך ואח"כ לנטרל? יש אורות? אם יש לך מולטימטר - ניסית לבדוק מה המתח על המצבר כאשר אתה מחובר? כאשר אתה מנסע להניע? תן יותר מידע אולי אפשר יהיה לעזור. אם אתה משוכנע שהמצבר מחובר נכון אתה יכול להניע גם עם כבלים מרכב של חבר.

arietzuk

New member
vfr 1200

תודה. המצבר הוטען ונראה לי מלא.אני מחבר את הפלוס,וברגע שאני מחבר את המינוס-אני שומע זמזום כמו של מנוע חשמלי. אולי זה המנוע של הרדיאטור?? או הזרקת דלק??בזמן הזה ,אני מנסה גם להתניע-ואין סטרטר.כלומר,יש איזושהיא בעיית פיקוד?? נשמע תמוה לא??

Dresdner

New member
בדרך כלל הזימזום הוא משאבת הדלק

אבל זה אמור להיגמר כאשר היא מגיעה ללחץ המתאים

יכול להיות שמשבת המנוע (הכפתור הזה על הידית

ליד הגז) מנותק? יכול להיות שהגיר בהילוך? בכל מקרה, אני לפחות אשמח אם תחזור לעדכן לאחר שתמצא את הפתרון.

למעלה