הונדה 91

blackfocus

New member
ו... שניכם טועים.

מדובר על הסיוויק המרובעות יותר, לרכב היה 116HP ממנוע 1.6 . (אולי 115 אם אני מתבלבל, אבל בכל מקרה לא 105 ולא 125 בוודאות!). גיא, ממנהלי CarsForum

blackfocus

New member
אני באתי!

שלום גם לך
ול Aדי, 116HP אולי סוס אחד פחות או יותר, ל 1.6 שנת 90. יש לי בבית גם מבחן לרכב הזה מאוטו עם הנתונים האלו. ה125 הגיע אח"כ (לפחות בארץ) בדגמים העגולים יותר. הנתונים שאני זכרתי הם לפי המבחן (היו 2) באוטו לרכב הזה שנערך ב1990 בערך. אני אנסה גם למצוא את הפרוספקט של הרכב שרכשנו ב1990, הגיוני ששמרתי אותו. יכול להיות שהנתונים שונים ממה שהיבואן פרסם בארץ \שאוטו טעו, קורה. גיא, ממנהלי CarsForum

Aדי

New member
משנת 86 ועד 2001 הונדה סיוויק 1.6L

סדאן בעלת 125כ"ס (ב- 98 ההספק עלה ל- 127כ"ס). ואני סגור על זה.

Aדי

New member
ולהוסיף...

שאכן יש דגמים בין השנים הללו שהוציאו 90כ"ס 100כ"ס ו- 120כ"ס ממנוע ה- 1.6L (תלוי בדגם). אני לא יודע אם הדגמים האלו הגיעו ארצה, אבל ה- 1.6L בעל ה- 125כ"ס היה הכי פופולארי.

diskmen1

New member
נצל"ש. שאלת סיוויק........

אני רוצה לרכוש רכב בסביבות ה 20K . הרכב ש"מדבר" אלי הוא הסיוויק (הצורה הישנה המרובעת)שנת 90-91 ידני . הבעיה שהרכב הזה פופולרי מדי אצל צעירים ונוהגים בהם כאילו זאת פרארי לפחות. השאלה שלי מה הסיכוי שלי למצוא רכב כזה שיהיה שמור? ואם אני ארכוש סיוויק כזאת שדי התעללו בה האם זה אומר שיהיה לה הרבה בעיות מכניות או שהרכב אמין מספיק בשביל לסבול גם התעללויות תכופות? תודה לכל העונים(עדיף תשובות מנסיון אישי)

meishar84

New member
דווקא לא , השפיץ ממש לא פופולרית

בין צעירים ההונדה שבאה מ92 מאוד פופולרית אצל צעירים אבל השפיץ לא ... למצוא אחת כזאת שמורה לא תהיה בעיה רצינית נראה לי

למעלה