הונדה סיויק

k1235

New member
הונדה סיויק

הונדה סיויק 92 זה אוטו ישן שכדאי להתעסק איתו או לברוח? פשוט הוא נראה נורא יפה למחיר הזה מה אתם אומרים להתעסק איתו או לעבור לרכב אחר?

ניצם

New member
הוא רכב מצויין.

חשוב פשוט שתוודא שהמוכר לא "קרע" אותו.

k1235

New member
דו"ח לפני קנייה..

לקחתי את האוטו לבדיקה לפני קנייה אצל מוסך וזה מה שהוא מצא באוטו הרכב הוא אופל קורסה 94 *נזילות שמן חזקות מהמנוע - עליון+תחתון *כנף ק' שמאלית דפוקה *הטיפולים באוטו מבוצעים ע"י בעל הרכב (תימני.. ) *גומי לחלון הנהג לא טוב *מע' הפליטה רועשת צינור הפליטה קרוע *מנורת הצ'ק מנוע דולקת (הוא אמר שבלי בדיקה מעמיקה אי אפשר לדעת איפה זה יגמר.. ) *כפתור הפעלת מזגן דפוק *פנס ימין סדוק *הוחלפה הדלת לתא המטען *צבע גג הרכב דהוי ומקולף *גג הרכב שקוע * האוטו עם כמה שריטות עמוקות שדורשות צבע מה אתם אומרים לקנות לא לקנות ? כמה צריך להוריד מהמחירון? יש לציין שילדה נקייה..

k1235

New member
זה רק בא לומר..

זה רק בא לומר כמה קמצנים יכולים להיות התימנים.. ואני לא בא להכנס כאן לויכוח שאלתי שאלה פשוטה ומעוניין בתגובה שקשורה לשאלה..

ואתה עוד מוסיף חטא על פשע ../images/Emo12.gif

יש אנשים ויש אנשים , זכותך לחשוב כרצונך לעצמך, לבוא ולתת דעתך הכללית בציבור הרחב היא לא לעניין. זה לא מה שעושה טוב לאנשים בבטן... איפוק הוא דבר בעל עוצמה גדולה מאוד...

חן 1111

Active member
אני תמיד עשיתי טיפולים לבד

וגם את רוב התיקונים. ואני לא מרגיש את עצמי קמצן. מאז שמוסך אחד שכח להתקין לי מסנן אוויר (פשוט לא שם כלום), ואחד התקין לי מסנן דלק לא מתאים, וגם התקין אותו הפוך, ואחד שחרר את הרכב עם נזילת דלק שהוא בעצמו גרם. בעצם אני קמצן. אני לא מוכן להשקיע בשיפוץ מנוע סתם.

k1235

New member
יש הבדל..

אצלך שתלך לבדיקה לא ישימו לב שתיקנת את הרכב לבד אצלו ישר שמו לב אתה מיומן הוא לא!!

חן 1111

Active member
אני לא יודע אם הוא מיומן

בבדיקה בודקים את מצב הרכב בלי קשר למי שטיפל בו. עדיף בעלים שטיפל לבד ועשה את זה טוב. בהנחה שהוא באמת טיפל ולא אומר את זה כדי רק להצדיק את זה שאין רישומים על הטיפולים.

חן 1111

Active member
ובקשר לבדיקה,

זה רכב ששווה לקנות בשביל לנסוע וזהו, וגם כך תצטרך להשקיע. למעשה יכול להיות שההשקעה הדרושה כדי להביא אותו למצב תקין היא יותר מכל מה שהוא שווה. לא יודע מה המחירון, אבל גם חצי מהמחירון לא הייתי משלם עליו.

על פי התמונה, אתה מיד יכול להסיק

שזה בסבירות גבוהה ביותר רכב שבן טיפשעשרה "קרע" לו את הצורה, ואם לא היד האחרונה (זו שמחזיקה בבעלות הרכב כעת) אז לבטח אחת מכל 5 הידים שהיו לו בעברו. צפה שמצב המכלולים בהתאם, ועל כן מומלץ להשמר ממנו כמו מאש

למעלה