הונדה טרנסאלפ

כריסטו

New member
טוב, אולי אני באמת ארים ת'שפורפרת

ואחייג למה שמם מהסוכנות ואקח אחד חדש לקריעת מבחן.

ויש אפילו אחד שמור מאד למכירה

לי יש חבר עם טראנסאלפ שמור למכירה בדיוק עכשיו שנה יצור 2001 עשה 18000 יד שניה שמור ומטופל אצל ארנון(למי שמבין) 977909-053 לבקש את לוני.....ולכל החברים הטובים....לא זה לא האופנוע שלי אני סתם מנסה לחבר בין שני אנשים שאולי יוכלו להנות מזה

יופי מלגניס...הייתי צריך חיזוק כזה.

יש לי הרושם שהפעם רוכבי הסופר מוטו לא יעמדו בתור לקבל את הצמיגים שלי......הקדמי מסכן כמעט חדש במרכז...ובצדדים חאלי על האללה...חחחח

malganis

New member
כזה? ../images/Emo12.gif

וזה אחרי 6.5K ק"מ .... ולי סיפרו שבריג'סטון BT010 מחזיק מעל 10K פחחחחחחחחחחחחחחח

tygger

New member
יש לך חריצים בצדדים.

אני רק מצטער שאין לי אופציה לרכב בכלל השבוע.
הצמיג נמוג...

M O R M

New member
אני מתגלגל לעבודה... טראנסלפ?

ראית איזה זללן צמיגים המלגניס הזה. יותר חלק מהקרחת שלי. שלום לכולם אני נמצא בלחץ בעבודה ומבקר לעיתים יותר רחוקות בפורום. ואם אתה גם מחבר בין אופוענים לצורך מכירה אז אל תשכח שהאופנוע שלי קצת יותר חזק ופחות אנמי מהטראנסלפ וקצת יותר מעניין (לדעתי המשוחדת...) . ומטופל אצל ארנון. שבוע טוב לחברי הפורום.

xfwind

New member
זה טוען בחיטין ואתה עונה לו בשעורין

טראנסאלפ הוא מהדו"שים האחרונים שעוד נמכרים בארץ (היחיד שמקביל לדעתי הוא הBMW650GS ואולי טיפה גם הדאקאר). בלי להכנס לויכוח על יכולתו בשטח. בנדיט? שוליים עם כורכר - מקסימום - לא?

gofish

New member
אפשר להוסיף למשוואה

גם את ה-DL 650 v-strom החדש של סוזוקי לא? לפחות על הנייר המכלולים חדשים יותר מה-TRANSLAP.

ה DL 650 מתחרה מודרני יותר

בחיפושי הרבים ברשת אחר נתון הספק, מצאתי מקום בו מצויין שמדובר ב - 70hp, לעומת 55 בטראנס. בנוסף 6 הילוכים (במקום חמישה) ומיגון רוח טוב יותר. על הנייר - בהחלט מתקדם יותר. בפועל - המבחנים בחו"ל מאוד חיוביים, עוד מעט נראה מה אומרים הכרישים כאן...

gadgad

New member
אבל הבנאדם שאל על טראנסאלפ

אז למה שנמכור לו בנדיט ???

gadgad

New member
כאילו הבנתי את זה ולכן עניתי

מה שעניתי אבל זה שהוא רוצה למכור בנדיט לא קשור בגרוש לבחור שרוצה לקנות טראנסאלפ . יש פה גם אחד רוצה למכור CB 500 ועוד אחד רוצה למכור KLE 500 ועוד אחד שרוצה למכור וספה חצי שנת 72 ואפילו ארנון בעצמו רוצה למכור VFR 800 . ואיך כל זה קשור להוא שרוצה לקנות טראנסאלפ ??? אני רוצה למכור גמל במצב חדיש , טופל אצל ארנון , ביצועים שופרא דשופרא , אמינות מוכחת ושוק מדהים . כל היום מתקשרים אליי בדואים וכל מיני שייחים מערב הסעודית , כי זה לא סתם גמל , זה גמל מירוץ , דו דבשתי , אגזוזים מתחת לזנב , עוצמתי בטירוף , מרים גלגל בכל הילוך , זורק זנבות ועולה לסטופי אם רק נגעת בברקס . בקיצר ל-ה-י-ט , וואו שיגעון

למעלה