הונדה טרנסאלפ

כריסטו

New member
הונדה טרנסאלפ

קודם כל תסלחו לי שאני עובר את המחיצה מהפורום השכן, אבל המעבר החד פעמי הזה יכול להיות קבוע... אני שוקל למכור את החגב הירקרק שלי ולקנות טרנסאלפ 650, והייתי רוצה מידע עליו-ביצועים, אמינות וכו'.

xfwind

New member
../images/Emo11.gifהיות ואני מתעניין קבוע באופנוע

אני חייב לשתף אותך בריגשותי השליליים ביחס לקואורפורציה המיוחדת בין המפלט/ים ל"רד בול"....

אולי פשוט תרים ת'שפורפרת ותחייג

למספר 03-6953162 (סוכנות הונדה), תענה לך פקידת קבלה חביבה , תגיד לה : שלום אפשר לדבר עם סקניה/יוסי , היא תגיד לך שכן ותעביר אותך לאחד מהם. לאחר מכן תבקש לבצע נסיעת מבחן (יש להם אופנוע מבחן עד כמה שידוע לי) ולאחר שתבצע נסיעת מבחן תוכל אתה בעצמך להחליט אם הוא מתאים לך או לא. עלויות טיפולים- יוכלו להציג לך מחירים עדכניים שם .

zelik5

New member
אולי אתה פשוט תרים תשפורפרת ותחייג

למספר 03-6953162 (סוכנות הונדה), תענה לך פקידת קבלה חביבה , תגיד לה : שלום אפשר לדבר עם סקניה/יוסי , היא תגיד לך שכן ותעביר אותך לאחד מהם. לאחר מכן תבקש לבצע נסיעת מבחן (יש שבת יפה עד כמה שידוע לי)

zelik5

New member
מי זה ../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

רק תגיד, נבוא אליו עם

gadgad

New member
אולי פשוט תשאל אותי !

יש לי טראנסאלפ כבר שנתיים וחצי ........

gadgad

New member
ואני אוסיף .... אופנוע נהדר

אני עשיתי עליו כבר 56000 קילומטר בלי שום בעיה מיוחדת .טפו טפו טפו . ביצועים ? אופנוע מאוד נעים , סימפטי וידידותי שגם בגשם שוטף אתה מרגיש מאוד בטוח לרכוב עליו . אין הפתעות, התפרצויות ואין גם ריגושים של נשיכות ומנוע מתפרץ . לפניו היה לי ביג , אז בהשוואה אליו הטראנסאלפ עושה הכל הרבה יותר טוב אבל עם הרבה יותר שקט וצניעות . באמת אופנוע נהדר .בנוגע למה שנכתב עליו בלינק שצורף באחת ההודעות הקודמות אז ככה... את ענין הרוח פותרים בקלות עם משקף קדמי \ מגן רוח גבוה יותר שיש להשיג ממספר יצרנים . לכל שאר הדברים מתרגלים נורא מהר . הבעיה איתו כמו רוב ההונדות שמתרגלים אליהם נורא מהר כאילו מאז ומעולם אתה רוכב על האופנוע למרות שעלית עליו לפני דקה וחצי . יש שאוהבים את זה ויש שלא . עוד פרטים אשמח לספק במסרים ואם תרצה תוכל ליצור קשר בטלפון . יום טוב , גדגד

ואני אוסיף לכבוד XFWIND:

מרכיבת מבחן לפני כשלוש שנים לא התרשמתי במיוחד מהבהמות. נוח, חלק, מרגיש איכותי וכולי וכולי... אין ויכוח. אממה המנוע לא הרשים אותי. חלבי ומשעמם. חזרתי בשמחה לDR650 העולץ. נכון, ספרטני בהרבה אבל כך אני אוהב את הסוסים שלי - חיים ובועטים גם אם מועטים.

ש.פ.ד

New member
יופי של אופנוע

אבל מאוד אנמי. לצערי, ממש לא בבית ספרי, אבל כל אחד וטעמו הוא...

gadgad

New member
מסכים עם שניכם , עם ש.פ.ד וגורגיו

אבל צריך לבדוק גם את צרכיי בעל האופנוע . וכמי שנוסע מרחקים ארוכים ביום יום הטראנסאלפ הוא הרבה יותר מוצלח מ DR 800 ובטח שמ DR 650 . אנמיות היא בעיה .... מסכים !!! הייתי מוסיף בשמחה איזה 30 , 50 סוסים ביום ! או כמה קג"מ מומנט נוספים .

55 כ"ס לעומת 46 של הDR לא נראה

לי שיותר חלש אך אולי פחות נמרץ , ה DR בעל צילינדר אחד והטראנסאלפ בעל שני צילינדרים - מדובר על מנוע בעל אופי שונה .

למעלה