הונדה הורנט, מתי זה כבר ישן מדי

Darkwing

New member
הונדה הורנט, מתי זה כבר ישן מדי

כן. ידוע שמדובר עם מנוע של הונדה.
עדיין. אני מחפש לעצמי אופנוע והתקציב לא ממש גבוה. עד 20 אלף. השאיפה היא ל15, אבל לא אמצא משהו תקין.
יש לי נסיעות יום יומיות בחיפה והלאה צפונה. בערך 40 ק"מ לכל כיוון.

חיפשתי אופנוע אמין, נוח, איכותי ואם אפשר אז גם צריכת דלק נורמלית בשביל לחלוץ את הפקקים במקום המכונית שמזדחלת לה כל יום.

קיבלתי המלצות חמות על ההורנט, אבל החלטתי לראות מה אנשים אומרים פה.

החיפוש הוא אחרי אופנוע מהדורות הקודמים. כלומר לא משהו מושחז, ספורטיבי, קיצוני, סופר חזק. כמו מה שקרה אז לפייזר לדוגמא.
גם שיקולי תקציב אבל גם שיקולים אחרים גורמים לי לרצות אופנוע יותר קלאסי. אז ההורנט עליו רכבתי בעבר בטיול באירופה (יומיים), די התאים לתמונה.
מושב ארוך שמתאים גם למורכבת, מנוע אמין, חזק אבל לא יותר מדי. כידון מעל המשולשים ועם תנוחת רכיבה נוחה.

אגב למי שרוצה להציע CBF600 (הדגם עם המשקף), חשבתי אבל אין תקציב. הם מתחילים ב25 אלף והלאה.

יש מספר אופנועים שראיתי, 2002. אבל יש לו 100 אלף קילומטרים.
כמה אפשר לצפות שהמנוע יחזיק עוד?

לאיזה צריכת דלק לצפות?
וכמובן, האם יש המלצות אחרות בתחום?

תודה

Darkwing

New member
מישהו מכיר את ההונדה הורנט?

כלומר את המודלים הישנים?

האם מודל 2002 עם 100 אלף קילומטרים זה כבר יותר מדי בשביל האופנוע?
בהנחה שהוא מטופל וכמובן שארצה לקחת אותו לבדיקה.

Pumi

New member
הכל תלוי במה שאתה מוצא

אתה יכול למצוא אחד עם 150,000 ומנוע במצב טוב, ואתה יכול למצוא אחד עם 50,000 ומנוע במצב חרא.

בהנחה שמטפלים באופנוע כמו שצריך, גם ב 100,000 יכול להיות המנוע במצב טוב. כמובן שהסיכוי שבעתיד יהיה צריך להתחיל להחליף אטמים או חלקים תמיד קיים.

Darkwing

New member
תודה על התגובה. חששתי כבר שההודעה תתפספס.

הבעיה היא שאני לא מכיר את האופנוע. היו לי בעברי בנדיט 1200, DR650, ואפילו ווארדארו בשלב מסויים כשגרתי בחו"ל.

אני חיפשתי יותר מישהו שיש לו ניסיון מהחיים עם האופנוע הזה.
אני אהבתי את תנוחת הרכיבה שלו ואת התנהגות האופנוע. רק שהשנתון שלו מפחיד אותי קצת.

קיוויתי שיהיה מישהו שהיה לו את הדגמים הישנים של ההורנט שיוכל לתת חוות דעת ומה כדי לבדוק בבדיקה, או אם בכלל כדי להכנס לזה.

יש מוסך שנקרא זן אופנועים של נמרוד צרפתי

ושם יש לו סוזוקי 750 משנות השמונים שנראה כאילו יצא לא מזמן מהמפעל ואפילו עשו עליו מבחן בפולגז.

זו דוגמה קצת קיצונית למקרה שלא צריך לחשוש מגיל האופנוע

liquidspice

New member
אם טופל, לא אמורה להיות בעיה

דווקא בגלל שאתה מוגבל בתקציב,
בדיקה לפני קניה חשובה מאי-פעם. היא תתן לך תמונת מצב של הכלי ואיפה הוא עומד - מה צריך להחליף ומה לא.

אותי לא היה מטריד 100,000 ק"מ למנוע 4 צילינדרים יפני. לדעתי הוא יכול לעשות בקלות עוד 100, בתנאי שטופל ולא צבר בלאי על גבי בלאי.

בקיצור....יכול להיות שתהנה מאוד.
תשקיע בדיקה

ממליץ על סטפן

Darkwing

New member
ברור שלא אוותר על בדיקה. סטפן ככל הנראה.

תודה על התגובה.

DOR LTD

New member
פייזר 600 2002

היי, מפורסם כרגע ביד2 פייזר 600 2002. (לא שלי)

לא יודע לגבי מצבו, לפחות הקילומטרז' נראה אופטימי..

בכל אופן, היה לי את הדגם הזה, ולדעתי הוא ישרת אותך באופן מדהים, שכן זהו אופנוע מדהים.

המוכר פרסם אותו ב25, שזה רחוק מאוד (לטעמי) מהמחיר הריאלי שלו, שהוא הרבה יותר קרוב למחירון, באיזור ה16500.

Darkwing

New member
דור, תודה רבה. כן יש הרבה אנשים שדי חיים בסרט

יסלחו לי אנשים, אבל יש גם איזה בחור עם הורנט 2003 שלאחר שיחה איתו, עבר החלקה והפלסטיקה בזנב שבורה/סדוקה, אבל רוצה 4 מעל המחירון.

הבעיה שלי היחידה עם הפייזר, שהוא היה אופנוע מדהים לדעתי במודלים הראשוניים, היא שמטרו מחזיקים את מלאי החלפים שלו והניסיון שלי איתם הוא, איך לומר זאת בצורה עדינה, לאחר אופנוע אחד שהיה צורך בטיפול מנוע כללי, עדיין כואב לי לשבת...

למעלה