הונדה הורנט, מתי זה כבר ישן מדי
כן. ידוע שמדובר עם מנוע של הונדה.
עדיין. אני מחפש לעצמי אופנוע והתקציב לא ממש גבוה. עד 20 אלף. השאיפה היא ל15, אבל לא אמצא משהו תקין.
יש לי נסיעות יום יומיות בחיפה והלאה צפונה. בערך 40 ק"מ לכל כיוון.
חיפשתי אופנוע אמין, נוח, איכותי ואם אפשר אז גם צריכת דלק נורמלית בשביל לחלוץ את הפקקים במקום המכונית שמזדחלת לה כל יום.
קיבלתי המלצות חמות על ההורנט, אבל החלטתי לראות מה אנשים אומרים פה.
החיפוש הוא אחרי אופנוע מהדורות הקודמים. כלומר לא משהו מושחז, ספורטיבי, קיצוני, סופר חזק. כמו מה שקרה אז לפייזר לדוגמא.
גם שיקולי תקציב אבל גם שיקולים אחרים גורמים לי לרצות אופנוע יותר קלאסי. אז ההורנט עליו רכבתי בעבר בטיול באירופה (יומיים), די התאים לתמונה.
מושב ארוך שמתאים גם למורכבת, מנוע אמין, חזק אבל לא יותר מדי. כידון מעל המשולשים ועם תנוחת רכיבה נוחה.
אגב למי שרוצה להציע CBF600 (הדגם עם המשקף), חשבתי אבל אין תקציב. הם מתחילים ב25 אלף והלאה.
יש מספר אופנועים שראיתי, 2002. אבל יש לו 100 אלף קילומטרים.
כמה אפשר לצפות שהמנוע יחזיק עוד?
לאיזה צריכת דלק לצפות?
וכמובן, האם יש המלצות אחרות בתחום?
תודה
כן. ידוע שמדובר עם מנוע של הונדה.
עדיין. אני מחפש לעצמי אופנוע והתקציב לא ממש גבוה. עד 20 אלף. השאיפה היא ל15, אבל לא אמצא משהו תקין.
יש לי נסיעות יום יומיות בחיפה והלאה צפונה. בערך 40 ק"מ לכל כיוון.
חיפשתי אופנוע אמין, נוח, איכותי ואם אפשר אז גם צריכת דלק נורמלית בשביל לחלוץ את הפקקים במקום המכונית שמזדחלת לה כל יום.
קיבלתי המלצות חמות על ההורנט, אבל החלטתי לראות מה אנשים אומרים פה.
החיפוש הוא אחרי אופנוע מהדורות הקודמים. כלומר לא משהו מושחז, ספורטיבי, קיצוני, סופר חזק. כמו מה שקרה אז לפייזר לדוגמא.
גם שיקולי תקציב אבל גם שיקולים אחרים גורמים לי לרצות אופנוע יותר קלאסי. אז ההורנט עליו רכבתי בעבר בטיול באירופה (יומיים), די התאים לתמונה.
מושב ארוך שמתאים גם למורכבת, מנוע אמין, חזק אבל לא יותר מדי. כידון מעל המשולשים ועם תנוחת רכיבה נוחה.
אגב למי שרוצה להציע CBF600 (הדגם עם המשקף), חשבתי אבל אין תקציב. הם מתחילים ב25 אלף והלאה.
יש מספר אופנועים שראיתי, 2002. אבל יש לו 100 אלף קילומטרים.
כמה אפשר לצפות שהמנוע יחזיק עוד?
לאיזה צריכת דלק לצפות?
וכמובן, האם יש המלצות אחרות בתחום?
תודה