הונדה אינטגרה

SHLOMY2009

New member
הונדה אינטגרה

אז היום יצא לי לרכב עליו בשנית, רכיבה יותר מעמיקה..
הנתון שהכי עיניין אותי הוא עד כמה הוא מהיר במיאוץ הקלאסי ביחס לגיר המיוחד.
התוצאה הראתה 6שנ' כשכפתור ה-S לחוץ (מצב ספורט), ובמצב "טיפטרוניק" שיפרתי מעט ל-5.8שנ' מכובדות מאד.
בעזרת ירידה וקצת רוח גבית ראיתי 0ח"י קמש"ים.
ביחס לסילבר, הכלי מרגיש קטן וצעצועי, קשיח,וכמעט כמו גימיק על גלגלים (לא שזה רע כן?), או שזה בגלל מידותיי.
הישיבה ביחס לקטנוע רגיל שונה לגמריי וכלל לא ישיבת בטטה, הישיבה זקופה עם ידיים שלוחות לפנים כמעט כמו בכל אופנוע.
כמו שנאמר כאן מקודם, המושב למורכב הוא לא ממש מושב, תא המטען הוא לא ממש תא מטען, וגם המגירה הקטנה מקדימה
לא ממש מצילה את החבילה הפרקטית בכלי זה.
לוח שעונים מאוד ברור, משעמם וחסכני.
התמורה למחיר היא משתנה מאד לפי טעם הקונה ולפי צרכיו, מאד מעניין איך התיבה תשרוד אלפי קילומטרים ומה יהיו עלויות ומרחקי הטיפולים..
סה"כ כלי חביב למדיי, בשורה התחתונה, זהו אופנוע אוטומטי, כל קשר לקטנוע בטטי הוא מקרי בהחלט.

פרארי1

New member
אני לא חושב שהוא נולד כיורש לסילבר

כמו שכתב סקוטרמן במבחן ל-NC700X, מדובר בדור חדש של אופנועים בהונדה, new concept והאינטגרה הוא אולי הדגם היותר מוצלח במשפחה, כמו שגם אני התרשמתי ברכיבה שעשיתי על שניהם.
מרווחי הטיפולים של כל המשפחה, למיטב ידיעתי, עומדים על 12K קילומטר, מה שאמור להוזיל את האחזקה בנוסף לצריכת הדלק שטובה מאד ביחס לסילבר 600 ואמורה להיות ברמה של קטנוע 250.

מכיוון שמדובר באופנוע אוטומטי עם פלסטיקה, התחרות האמיתית שלו אמורה להגיע מצמד קטנועי הב.מ.וו החדשים (בעיקר הספורטיבי, כי עם דגם התיור הוא לא יכול להתחרות ללא תוספת ארגזים) ומהטימקס, שאולי הוא בעצם המטרה העיקרית שסומנה על לוח השרטוט בהונדה.
אופי המנוע שלו בעייתי, אבל התמסורת החדשנית והיעילה מחפה על זה בצורה טובה יותר מהגיר הידני ב-NC700X ולא נותר אלא לחכות למבחן ההשוואתי המסקרן והמתבקש שמן הסתם ייערך אחרי שינחתו כאן הבאווארים החדשים.

דבר נוסף שמעניין לחכות לו הוא יורש אמיתי לסילברווינג המצויין אבל מזדקן בקטגורית קטנועי התיור הגדולים.

jeffy1

New member
אני הייתי רוצה לראות מבחן השוואתי שלהם...

אינטגרה TMAX vs BMW vs

זה צריך להיות הרבה יותר מעניין ממבחן לכלי בודד

אודיs80

New member
מבחן השוואתי ????????

איך הכנסת את ה BMW משודך לו מנוע של קימקו כן כן קימקו
בדיוק כמו לאופנועי השטח שלהם -אני לא אקנה קימקו במודע ובוודאי שלא במוסווה
BMW=KYMCO
BMW=KYMCO
BMW=KYMCO
BMW=KYMCO
BMW=KYMCO
BMW=KYMCO
BMW=KYMCO
אבל הפלסטיקה בטוח משו משו-אפשר לקנות רק את הפלסטיקה???????????????

בועז בר

New member

.

אהוד א1

New member
ממש לא קימקו.

היצור של חלק מדגמי השטח של ב.מ.וו אכן היה אמור להתבצע בקימקו אבל בסופו של דבר עבר לסין למפעל של חברת לונקין. לדגמים אלו, אגב, ב.מ.וו מעולם לא יצרה מנועים אלא השתמשה במנועים של חברת רוטקס (בדומה לחברות נוספות, אפריליה, למשל).

אודיs80

New member
המנוע של קימקו נקודה

וזה לא מנוע של רוטקס
קימקו איש -קימקו
בדוק מול היבואן ותראה
אה-הוונטיל אכן מיוצר בגרמניה
אממה-נראה לי שהפקק של הוונטיל מיוצר במזרח :)

וזה משנה כי ???

הבעיה במוצרים מהמזרח הם לא במיקום הגאוגרפי שבהם הם יוצרו.כי למנוע לא משנה אם הוא יוצר כמה קילומטרים מברלין,או כמה מיילים מבייג'ין.

מוצרים מהמזרח לא עוברים בקרת איכות,ניסויי מעבדה,בדיקות היתכנות לתקלות,ושיפור מתמיד לפי מיקום הכשל כמו מוצרים תוצרת יפן/גרמניה (לצורך העניין כל הדברים שהזכרתי נוגעים למנועים) כי חברות מהמזרח עובדות על קטע של יותר כמות ע"ח האיכות.מה שמניב להם את הרווח שהם מצפים לו.

כשחברה כמו ב.מ.וו./הונדה/ימאהה/ק.ט.מ. וכו' מייצרות במפעלים הודיים או סיניים או טייוואנים הם בסך הכל רוצים להוזיל את עלותו של הפועל שבמדינות אלה משתכר 10% משכרו של פועל במפעל האם באירופה.

את אותם בדיקות מאמץ,איתור כשלים,ובקרות איכות קפדניות שהחברה היתה עושה עד היום במפעל המקורי,באיכות ללא פשרות שגורמת למנוע באמת לשרוד לאורך זמן (ע"ע הונדה
),המנועים עוברים גם כשהמפעל ממוקם בטייוואן.ככה שמבחינתך ההבדל כצרכן הוא אפסי עד לא קיים.

יום טוב

אהוד א1

New member
הבנת הנקרא?

רשמתי שהמנוע של רוטקס? לא, רשמתי שבעבר השתמשו במנועי רוטקס.
לגבי היתר - עזוב, זה קימקו, אל תקנה.

למעלה