הונג קונג

renard

New member
הונג קונג

יש אפשרות שמצא את עצמי בקרוב בהונג קונג, אין לי מושג על המקום ואשמח לקצת פרטים מאנשים שמכירים. כמה כסף צריך כדי להסתדר? (אם אפשר דוגמאות קונקרטיות, כמה עולה ארוחה ממוצעת, מחירים של בגדים, מוצרי חשמל, בילויים, נסיעות, וכו') חיי הלילה שם, דברים בסיסיים....

renard

New member
יש אפשרות כזו

אבל זה מאוד התחלתי ואני עדיין לא יודע כלום

sela v

New member
הפורום הוא פורום

טיולי תרמילאים, ולכן אני לא מבין איך השאלה שלך קשורה לפורום זה.

1L

New member
הונג קונג, לא ממש לתרמילאים

ביליתי בהונג קונג כארבעה ימים (ועוד כמה וכמה שעות בשד"ת...). לי באופן אישי הספיק מעל ומעבר. לא דומה לשום דבר שאני הכרתי ולכן אין ספק שמדובר בחוויה תרבותית. כעקרון, הדולר ההונג קונגי נמצא יציב יחסית סביב ה- 60 אג' לדולר הונג-קונגי, כך שזה נוח יחסית. מעבר לזה, בסטנדרטים של תרמילאים בהחלט מדובר ביעד שהוא יקר למחייה, מה גם שהתשתית התיירותית לא ממש ערוכה עבור תרמילאים (אבל "בלתי-אפשרי" לא נמצא בלקסיקון התרמילאי). כידוע, מוצרי האלקטרוניקה זולים בצורה משמעותית ביותר לעומת מחיריהם במקומות אחרים (למשל בד"כ לפחות חצי ממחירי הארץ). מבחינת אוכל, בהנחה שאתה לא בררן (אם זה מאכלים שלא מקובלים בארץ ואם זה מצד שני לאכול כל יום מקדונלד'ס) - אין שום בעיה להסתדר במחירים זולים, במיוחד כשההשוואה שלך בעניין זה היא ישראל שנחשבת בעצמה ליעד יקר עבור תרמילאים. אני מאמין שבסך-הכל אם להסתכל על הונג קונג כיעד לטיול, שבוע וחצי יהיה משך זמן בהחלט ממצה כדי להכיר טוב את העיר אבל גם מעט מהאיים הסמוכים וגם מחבל ההרים הצפוני (Northern Territories). אבל עד כמה שאני מבין ממך, זו לא נקודת המבט הרלוונטית.

siniver

New member
הונג קונג

אני הייתי בהונג קונג 3 לילות .נסעתי לתאילנד לשלושה שבועות וצרפתי את הונג קונג לגיוון. יש מספר דברים שחשוב לדעת על המקום. כדאי להזמין מקום לינה בשדה התעופה הם נותנים הנחה למקום שתרצה ועושים עבורך את כל הבירורים. אני מניסיון של מספר טיולים בחו"ל לא הזמנתי מקום והם רצו לקחת לי מחיר מלא במלון. שזה היה לא מעט כסף 80$ לחדר במרכז (חדר ברמה גבוהה). אם לא הייתי מתבכיין קצת הייתי משלם מחיר גבוה יותר אבל אמרתי שאני חייב לראות את החדר לפני שאני מזמין,בעזרת נציג המלון קיבלתי על החדר את ההנחה . לפי דעתי למטייל הקפיצה הקטנה מייקרת את הטיול ב -600$ ל- 3 ימים. טיסה +מלון. בעיר יש תחבורה מגוונת ומצויינת. בתור אחד שלא אוכל מאכלי ים ,גאנק פוד נמצא בעיר בכול פינה. לדעתי 3 ימים ניתן למצא את העיר בגדול. המוצרים החשמליים:פעמיים בטלתי טיול לעיר בגלל שאמרו לי שעובדים עליך בעיר. שנסעתי לעיר עשיתי שעורי בית .בסוף קבלתי "עקיצה" חבל אבל למדתי שמי שיודע מה הוא רוצה בדיוק ולא יתפשר ימצא את מבוקשו בזול. נסיעה טובה

למעלה