הונג קונג

אורלי R

New member
הונג קונג

היכן ניתן למצוא נתונים על אזורי מגורים לישראלים, בתי ספר גנים עלות מחיה וכל מה שצריך לדעת כדי לקבל החלטה אם לקבל הצעה לצאת לשליחות

Guy K

New member
יש לי פתרון נורא פשוט בשבילך -

רק שאני לא יודע אם זה רלבנטי לכם או לא. במידה ושליחות שלכם היא מטעם ארגון ישראלי, כל מה שתצטרכו לעשות הוא לבקש ממי ששולח אתכם דרכים טלפונים או אימיילים של ישראלים שגם הם נשלחו לשם מטעם אותו הארגון / משרד. הם יוכלו לתת לך את הפרטים הכי טובים, וגם כך תוכלי להכיר אותם טרם הנסיעה. במידה והשליחות היא מטעם ארגון לא ישראלי, אז אני מניח שכאן יהיה מקום נהדר להתחיל. חוץ מזה כדאי לחפש במנוע חיפוש כמו גוגל את שם העיר שאת מחפשת עליה אינפורמציה בעברית, אולי תקבלי תוצאות רלבנטיות.

Pnina Bochor

New member
אינפורמציה כללית על הונג קונג

לאורלי R שלום רב, בהתאם לבקשתך, אני מבינה שאת בדילמה האם לקבל את ההצעה או לא. עם היית כותבת בקשה זו לפני כמה חודשים הייתי אומרת לך לקבל את ההצעה בעיניים עיוורות. כרגע את מסכנת את עצמך ואת הילדים שלכם. אני יכולה לתת לך את כל הפרטים הנחוצים, את הקשרים הנחוצים, אך די הרבה משפחות עם ילדיהם נמצאים עדיין בארץ בגלל ה-SARS . הבעלים ממשיכים לעבוד על הקו, כי אין ברירה אחרת. בכל זאת צריך גם לדאוג לפרנסה ולכלכלת הבית. למרות שאני חייה בהונג קונג כבר 8 שנים, אך מצבינו שונה לגמרי, אנו נמצאים כאן ללא הילדים. הילדים גדולים ונמצאים בארץ. אין צורך להוסיף שגם בארץ המצב לא הכי בטוח, אך לפחות את נמצאת בסביבה הטבעית שלך עם הילדים. ואנו בתור ישראלים יודעים איך לתפקד במקום שלנו. עם הוירוס הלא ידוע הזה, לא הייתי מציעה לך לעשות צעד נועז כזה. אולי שהבעל בינתיים יתחיל בעבודתו, ואתם תצטרפו מאוחר יותר. עם בכל זאת תירצי עזרה לגבי השאלות השונות אשמח לעזור. בהצלחה פנינה.

ליילה

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד, אבל פחדתי

שיתנפלו עלי שאני היסטרית. אז מזל שמישהי מהמקום עצמו אמרה את זה... אני היום, לא הייתי בוחרת ליסוע למקום כזה

למעלה