הונגריה

ourisil

New member
הונגריה

שלום רב!

שמי אורי ואני מתעד להכנס לפעילות עסקית בהונגריה. לפני שאני נכנס למיזם כזה רציתי להתייעץ עם אנשים שמכירים את המדינה קצת לעומק ויודעים מה כרוך בכניסה לפעילות שם. אילו בעיות עלולות לצוץ עם הממשלה וכו'. במידה ותוכלו לתרום לי מהידע או מניסיונכם בתחום, אודה לכם מאוד על פרטים נוספים.

תודה מראש,

אורי

englender

New member
הונגריה

שלום אורי,

כלכלת הונגריה על הפנים. אני שמכיר קצת את הונגריה לא היתי משקיע שם אגורה.
לזה סיבות רבות ולא אפרט כרגע.
אם בכל אופן אתה מתעקש, אפנה אותך לעו"ד שמתמחה בנושא. פנה אלי במסר אישי.

englender

New member
הכלכלה ההונגרית.

הבעיה הבסיסית שלממשלת הונגריה ובעיקר לראש הממשלה אין מושג בכלכלה. לכן הם כל הזמן שולפים כל מיני פתרונות.
אתן רק מספר דוגמאות: האלימו את כל קופות הפנסיה הפרטיות כדי לכסות את הגרעון התקציבי. מצד שני הם הנהיגו מס הכנסה אחיד (לא פרוגרסיבי) כמדינה היחידה באירופה. לאחרונה הטילו מסי על שיחות טלפון ( בנוסף למע"מ של 27% הגבוה באירופה).
אי אפשר לצפות מה הם יעשו מחר. הם גם מרמזים שהמשקעים הזרים מוצאים את הרווחים שלהם מהונגריה, וזה מרתיע גם את הבודדים שעוד היו מוכנים להשקיע כמו בעבר.

orlu

New member
קשה מאוחד להשקיע בהונגריה נהפוך הוא

אנשים בורחים כפי שתארת.
כדי להשקיע אנשים לווים כספים מהמדינה בה הם משקיעים ובהונגריה זה בלתי אפשרי היום כך שאין השקעות ואין צמיחה.

קליפסו 8

New member
הלוואי שכל היהודים ההונגריים יעלו לארץ,

הצעירים שיקחו איתם את המבוגרים, הם מקבלים זכויות של עולים, המבוגרים בגיל פנסיה מקבלים מיד בטוח לאומי, ככה הגיעו בהמוניהם יהודים רוסים, ביניהם בן דודי שמסך הברזל הפריד בין אמא שלו ואבי, שניהם כבר ז"ל ואבי כל חייו חיפש את אמו,(של הבן דוד) אחותו הבכורה שממש גידלה אותו כ-אם, מאחר ואמו נפטרה כשהוא היה קטן ואבי לא זכה לדעת שהם חיים ועוד אחות אחת ניצלה, שאר חמשת אחיותיו עם משפחותיהם ניספו בידי השטן הנאצי וחבר מרעיו.
האנטישמים יוכלו רק לבכות אחרי שהיהודים יעזבו את הונגריה, איך שיהודים רבים עוזבים מדינה או עיר, כלכלת המקום יורדת בעקביות דאוןןןן

נילוס11

New member
אף אחד לא כזה חכם וידען

איך אדע,איזה בעיות יצוצו עוד עם הממשלה ובעיות ביוקרטייה
האם אתה אזרח הונגרי?
האם אתה דובר הונגרית?
האם הקשרים וממליצי השותפות העיסקית מספיק אמינים בשבילך?
האם בקדת טוב את העסק שאתה עומד להשקיע בו?
תתייעץ כאן בארץ עם עו"ד,עם רואה חשבון
אותו הדבר כדאי לעשות גם שם,לבדוק הכל

אולי,בגלל שכעת זה תקופת שפל,הכל למכירה והכל זול ,אולי למי שיש כסף,למי שיש תעוזה וסבלנות זה הזמן דווקא,כן להשקיע שם עכשיו.

לך תהיה חכם.
בהצלחה.

szobor

New member
תיקראו בROSSZABBIK.COM

מאוד אינטישמי. במיוחד לישראלים שרוצים לעשות שם עסקים צריכים לדעת למה לצפות. האנטישמיות עלתה דרגות אימתניות וההתבטאויות הם ללא בושה. קיבלתי את המידע בFACEBOOK

למעלה