הומ.

הומ.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

כן. פתחתי הודעה חדשה. כי בוקר עכשיו, כמעט סופשבוע, ורציתי שרשור בוקר
. זה בסדר
המ.... אז ככה: בוקר טוב לכן
השרשור הזה מיועד לכ-ו-ל-ן. גם לילדות מסכנות כמוני שקמות ברבע לשבע והולכות לעבודה. החיים קשים
אזזזז - מה אתן עושות היום
לאן אתם הולכות ובעצם - כל התכנונים שלכן להיום (אבל רק אלה שאתן רוצות לשתף אותי ואותנו בהם) - פה
אני
אני אהיה בעבודה עד 3 ככה, ואז אני הולכת (יותר נכון - נוסעת באוטובוס) הביתה ואז להדריך בקראטה ואולי לאימון. ואז הביתה
. HOME SWEET HOME. ואז אני אוכל לישון. ומה איתכן

33emily33

New member
בוקר טוב

אני יהיה מול המחשב ה-ר-ב-ה זמן היום אני לא יפגש עם חברות או מש'ו כי יש לי חוג אז ב-3 וחצי אני מתרגנת ב-4 אני מגיעה לחוג ב-6 וחצי אני חוזרת הביתה רואה את ההקלטה שהקליטו לי של הסדרה המהממת דגראסי ואז אני כבר לא יודעת מה אני יעשה אני לי תיכנון......

karin byrne

New member
בוקר טוב כולן!!!!

חחחח אני קמתי היום ב-7 וחצי כי קבעתי עם חברה שלי שנעשה הליכה(מאז שגיליתי שרזיתי ב-4 קילו אני לוקחת ברצינות את העניין של לרזות..חחחח...)אז הלכנו וחזרתי מזיעה כמו חזיר...חחחח...ואממממ אני עוד לא יודעת מה אני עושה היום...אני מחכה עכשיו לאמא שלי שתחזור ואז אולי נלך לקניון עם דודה שלי....חיחיחי...

מה שבאמת מעניין אותי...

זה לדעת איך אתן מצליחות להתעורר כל כך מוקדם? אני עכשיו רק התעוררתי כי אמא שלי התקשרה אלי והעירה אותי מחלומותי המתוקים
ועוד לקום בשבע? שבע זה לפנות בוקר בשבילי

karin byrne

New member
חחחחח...

אני התעוררתי כי אמא שלי העירה אותי...ביקשתי ממנה...חחחח ובקושי קמתי...אבל בדרך כלל אני לא ישנה עד כל כך מאוחר...עד 10-11 ככה....

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif כנסוו ../images/Emo7.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

טוב, אז אני אתחיל בלספר מה עבר עליי בחודש האחרון. נבחרתי לנסוע עם משלחת של ילדים בכיתות ח'-ט' לסין, להיפגש עם ילדים סינים, איטלקים, דנמרקים, ועוד כמה... בהתחלה לא התרגשתי, אבל אז גם ידיד טוב מאוד שלי נבחר לנסוע איתי, ושמחתי נורא, וגם התחילו להלהיב אותי נורא, ממש נכנסתי לזה.. הטיסה שלי הייתה קבועה לעוד שבוע, שלישי בלילה בדיוק, תכננתי הכל.. והיום בבוקר קמתי במיוחד בבוקר כדי ללכת לעבודה ולהרוויח קצת כסף (בכל זאת, לא נעים מההורים, שילמו עליי 5000 שקל למשלחת+500 שהם נותנים לי לבזבוזים) ובאמצע אמא שלי מתקשרת אליי ואומרת לי שבגלל פישול של מישו במועצה, ביטלו את ההשתתפות של ישראל במשלחת, ושאין נסיעה...
אוף!!!!!!!!!!!!! ככה, פתאום, שבוע לפני... הבטיחו לנו פיצוי ושאנחנו ניסע למשלחת הבאה שתצא, לא יודעים עדיין לאן... אבל עדיין, זה כל כך מעצבן, שלא נדבר על כמה זה מאכזב! זהו, רק רציתי לשתף אתכן...
**תבורך מי שקראה הכל. יום טוב***

Galadriel 3000

New member
אווו...

אל תדאגי, תסעי במשלחת הבאה. וזה יכול להיות מקום הרבה יותר שווה מסין!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ...בוקר טוב?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

מ-9 עד עכשיו אני הייתי במפגש פורום המצומצם של פורום דיסני. היינו באזריעלי והיה ממש כיף^^ אמ...זהו

../images/Emo2.gifאפילו אני קמה אחרייך../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif|שמ

מסכנה..... אבל זה בטח משתלם לך, לא
כי לי לא ממש...

למעלה