הומפאופטיה והריון

siroko

New member
הומפאופטיה והריון

יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות : רקע אי-פוריות, נמצאת בטיפולי IVF ולא מצליחה להיקלט. הייתי לפני כשבועיים דרך קופ"ח כללית אצל רופא הומאופט. קיבלתי ממנו כ- 7 בקבוקים שעלי לרכוש בבית-מרקחת. שאלות: 1. האם הומאופטיה אכן יכולה לעזור בהשתרשות עובר ברחם? 2. איך אוכל לדעת אם הרופא הזה, שאגב כתוב תחת שמו: הומוטוקסיקולוגיה ... הוא טוב או סתם רופא? 3. איך אוכל לדעת באיזה בית-מרקחת לרכוש, ע"מ שלא ירמו אותי? 4. האם מצאו הוכחות שאכן כל התמציות הללו עזרו בקליטה להריון? אם יש משהו אחר או נוסף שתוכלו להמליץ לי, אקבל בשמחה! תודה.

yoelnd

New member
הריון הומאופטי

שלום! לא ציינת שם ההומאופט או הרופא. מאידך יש להניח כי אם הוא עובד בקופ"ח הוא עבר הכשרה ולו מינימלית שמספקת את הקופה (ולרוב הם רציניים). לגבי בית מרקחת: לא ציינת מקום מגורים ולכן קשה להתיחס. באיזור השרון יש את בר-אילן, בית מרקחת השרון, ענרת בכ"ס ואחרים. לגבי השאלה האחרונה והרביעית הם אותו דבר. לא ציינת את התרופות שרשם ולכן קשה להתיחס, אם זאת, לא בהכרח השתרשות כמו סיוע סביבתי - איזון הורמונלי, שינוי רמת PH, ואלמנטים אחרים. יש להניח בראיון ההומאופטי נידונו סימפטומים נוספים - שלא ציינת, וגם להם יש התיחסות בתרופות שקיבלת. רק בריאות!

siroko

New member
להלן שמות התרופות שניתנו לי

לעזרה בפוריות הם: GYNACOHETEL - LAMIOFLUR PULSATILLA OVARION CORP - PLACENTA COMP RICALIVER OVARIUS SRIS INGEER - UTERUS SVISIGOL אולי טעיתי קצת באותיות. שם הרופא הוא: ר.אלברטו גאיסטוט. אני צריכה לגשת לבית מרקחת בגבעת שמואל.

m_katzmann

New member
למה הלכת להומאופת?

שלום לך, למה הלכת להומאופת אם את לא בוטחת בו? למה את לא חוששת שירמו אותך כאשר את קונה כל מוצר אחר? אנשים לא ישרים לא חסרים לנו, אבל האם כולנו כאלה? בהומאופטיה עד כמה שאני יודעת מתאימים את התמצית לאדם. לכן אין כאן בכלל שאלה של הוכחות. ההוכחה היחידה היא כניסתך להריון. עצתי לך: חשבי טוב לפני שאת קונה את התמציות וקני אותן רק אם את בטוחה שזו הדרך המתאימה לך ביותר. והמלצותי: כתבי ביד שמאל חיבור קטן על השורשים שלך. הוסיפי לתזונה שלך הרבה שורשים:גזר, צנון וכו הפעילי את הדמיון על ידי פעילות יצירתית ועשי רק מה שאת באמת מאמינה בו. מאיה

siroko

New member
סליחה, אולי לא הסברתי את עצמי

נכון, לא התכוונתי שאינני בוטחת בו, אלא בסה"כ ביקשתי לדעת אם יש עליו חו"ד טובה. האם הוא די מוכר ברפואה האלטרנטיבית (הופנתי אליו דרך קו"פח כללית). ושוב, האם מישהו מיכם יוכל לתת לי חו"ד על התרופות שרשמתי למעלה?? אם לא, בכל אופן תודה על ההתייחסות.

למעלה