הומף.

הומף.../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

הודעה פולנית ומתבכיינת בדרך - ראו הוזהרתם! שלשום ניסיתי להתאבד. מישהו, כנראה חברה שלי, התקשר למשרד הרווחה ודיווח על זה. אתמול גררו אותי לשבת מול עובדת סוציאלית במשך שעתיים, ואני צריכה לעבור אבחון פסיכיאטרי או שיגררו אותי לעשות את זה בכפייה. מכיוון שאנחנו לא יכולים לעבור אותו עכשיו, האופציה השניה היא שההורים יהיו צמודים אליי כל הזמן. ייהי! ^^ אה, כן, בשלב זה התחלתי לבכות. ולצעוק שאני בסדר ושהם לא יכריחו אותי וכל זה. אני חושבת שכולם די נבהלו ממני. X: ועכשיו עוד פסיכיאטרים, ועוד תרופות, ואיכסה. כן, זהו. תודה על זמנכם.

Been there, done that.

אצלי זה היה סגל של איזה שלושה פסיכיאטרים בכירים, כולל זה שטיפל בי, ועל כן השפיע על כולם ודי סילף את דבריי (ואז הבנזונה גם העיף אותי מצה"ל, באיזשהו שלב. לא משנה, שולי), וכולם ניסו להכריח אותי לחתום על איזה מסמך מלבב. אני, מצידי, לא הסכמתי להראות כל רגש וירדתי על כל אחד משלושתם (זה בטח חיזק אצלם את הטענה שיש לי הפרעת אישיות כזו ואחרת. היום אני מצטערת שלא אמרתי לו שהוא נראה כמו ראש המאפיה הסיציליאנית עם מעיל העור השחור ונעליי עור התנין הכעורות. גמזה יקרה). בכל מקרה, זה אותו אדם שסירב להאמין שתהיה לי תעודת בגרות חלקית (וישלי מלאה וממוצע די גבוה), וטען שאאלץ לקחת תרופות עד סוף חיי. And I'm better than what they've thought, and so are you. So much better. נוף, הלוואי שיכולתי להבטיח לך חיים נהדרים שכאלה, עם סוף טוב כמו בסרט נעורים אמריקאי, ושלום לכל הכימיקלים אחת ולתמיד. אני רק יודעת שאותך אני יכולה (ורוצה, בהחלט), לאהוב, על אף כל מה שהם יגידו שלכאורה יש לך, ולכאורה את צריכה, ואותם, לעולם לא. (הו, והם כבר לא יכולים לקחת את החופש שלי. לא בלי חתימה של פסיכיאטר מחוזי, לפחות. בקרוב אצלך, גם אם לא בקרוב מאוד) -
- "All I want is the best for myself. Triumph over tragedy. The overwhelming power of death is there just to inspire. Translation, life is different ways of not dying. My Relationship with reality, it comes and goes."

למעלה