הומו קרבי

Uri04

New member
זהו שפייסבוק עכשיו מלא בסטטוסים האלה

כל מי שהיה קרבי והוא גם הומו רואה לנכון לפצוח במונולוג מרגש ונרקיסיסטי על כמה הוא תרם למדינה למרות או אולי בזכות היותו גאה ומצפה שכולם יעשו לו לייק ויגידו לו: "כל הכבוד, איזה דוגמא ומופת אתה!" לא יודע, אני קצת מסוייג אבל שיהיה בכיף

מרגש כן, נרקיסיסטי- לא.

הבנאדם תרם למדינה וסיכן את חייו, אני לא רואה נרקיסיזם בכך שהוא מנצל זאת כדי לטפוח בפרצופו של הגזען ההומופוב. וזה בכלל עובד למען כולנו.

קיצר אתה סתם הומו.

Uri04

New member
אני לא סתם

הקטע הוא שהרבה עושים את זה עכשיו. הוא לא היחידי. נצ'בע שקלטתי כמה סטטוסים של אנשים שונים שפרסמו דברים דומים, ואני חייב לתהות האם זה לא קצת טפיחה עצמית על השכם?

ItsikH

Member
מה רע? מותר! אפשר להתלונן על כך שהחברה הישראלית היא מיליטריסטית שובניסטית בלה בלה בלה עד מחר, כל זמן שהיא כזו - לצערנו - זה תקין ואף רצוי להתרברב במצ'ואיסטיות. זה המגרש שבו משחקים, וצריך לדעת לשחק.

בפרט שהוא כזה מתתתתוק
וזה ממש לא מצ'ואיזם. אדם שמתגאה שהיה בשריון זוכה להערכתי - כי זה החיל הכי רחוק ממצ'ואיזם קלאסי, לא סיירת ולא שייטת ואפילו לא "סתם" חי"ר - חיל "דפוק" שאף אחד לא רוצה להגיע אליו, לא מתגמל וקשה, אין כמעט מתנדבים לשריון. אז מי שתרם שם - זכאי באמת להכרה לדעתי.

M KO

New member
מחר אני מפרסם תמונה שלי מעופרת יצוקה

ומתחיל לגרוף לייקים

אני מעריך מאד את הבחור הבלונדיני אך לא אוסיף עצים למדורה שאותו ח"כ חשוך מנסה להצית... מחר אותם דפי עיתון כבר יעטפו עלי תבלין ודגים מתים בשוק.

ItsikH

Member
אל תזלזל בכלל, יש לו שותפים רבים. שלח בבקשה את התמונה לכאן:

"מתארגנת מחאה לאור התבטאויותיו של ח"כ אורי אריאל בנוגע לגיוס חברי הקהילה הלהט"בית לצה"ל. הרעיון הוא ליצור קולאז' המורכב מתמונות של חברי הקהילה הלהט"בית במהלך השירות הצבאי ולצרף כיתוב מתאים.
לאור ההתארגנות קיבלתי פניה מאחד מערוצי הטלוויזיה המעוניין לסקר את המחאה. כרגע יש ברשותי 18 תמונות ואני שואף להגדיל את המספר באופן משמעותי עד מחר בצהריים. תמונות ניתן לשלוח ל- [email protected] בצירוף השם המלא ומספר מילים על התפקיד אותו ביצעתם בצבא. יש להדגיש כי שליחת התמונות מהווה הסכמה להשתתפות במחאה. אבקש שתשתפו את ההודעה עם החברים מהקהילה על מנת שנוכל לקדם את העניין ולהגיע לכמות משמעותית של חיילים לשעבר ומילואימניקים בהווה.

תודה מראש לכולם, עומר שקדי."

M KO

New member
בהצלחה!

אני בוחר להשאר אלמוני ובצד.
אגב, יש לי לראות תמונה שמורכבת מ כ40 תמונות של חיילים/חיילות גאים/גאות.

כל טוב:)

אני גם אעלה תמונה שלי מעופרת יצוקה!!!

תכלס ממש נהנתי אז, הייתי בגני ילדים (אני מכור לילדים) ושיחקנו ביחד והיה ממש מאגניב:)
שלא לדבר על הזקנות התמניות בבני-עייש... עברנו בין הבתים שלהן ככה אחת אחת, והן פינקו אותנו באוכל ובסיפורים מגניבים, היה תענוג. כאלה חמודות!

איציק, אני גם אשלח תמונה שלי עם הילדים?

תכלס זה קצת לא לעניין

למעלה