הומו מחפש כלה

הומו מחפש כלה

שלום,בנות. שמי יוסי ואני הומו בן 28 שנמצא עדיין בארון ורוצה להשאר שם. אני מחפש לסבית למטרת הכרות ובהמשך נישואים, ילדים וניהול חיים "פחות או יותר" נורמליים (אם זה בכלל אפשרי ...). בנות מעוניינות מוזמנות לשלוח לי מייל ל: [email protected] תודה רבה.

EuroSims

New member
אפשרי?

אני לא מתכוון לפגוע / להעליב או משהו - ככה שאל תקבל את זה ככה ! פשוט נפלא מבינתי והייתי רוצה להבין. נדמה לי שזה די בלתי אפשרי מה שאתה מתאר, כי הרי לסביות נמשכות לבנות - לא לבנים - כי הן היו נמשכות לבנים אז הן לא היו לסביות אלא רגילות-סטרייטיות (איך אני שונא את המילה הזאת) אז איך אתה מצפה שמישהי תפנה אלייך? אם היא מישהי מהן הייתה נמשכת לבנים - אז היא הייתה מחפשת חתן ולא נמצאת בפורום כזה. לא באתי כאן להעביר ביקורת או משהו - רק להבין - כי לי נראה שיש כאן סתירה כלשהי

אבא גאה

New member
יוסי יוסי יוסי

מה נראה לך נורמאלי בהומו שמתחתן עם לסבית חיים בארון ומביאים ילדים יחד? לי זה נראה הכי פחות נורמאלי שניתן לחשוב עליו.

EuroSims

New member
וגם

האם יש איזשהי לסבית שתרצה לחיות עם גבר? כי הרי כל הקטע הוא שהיא מוצאת קרבה יותר גדולה עם בחורות אחרת היא הייתה "סטרייטית" (אין שום דבר סטרייטי ו/או נורמלי בלהיות סטרייטי אגב)

הערת המערכת....

אם בא לנו לפתח דיון על תאים משפחתיים אלטרנטיביים, והיתרונות וחסרונות של כל אפשרות - סבבה. רק ככה בגדול - באופן עקרוני מודעות דרושים נא לפרסם בלוחות, ולא בפורום עצמו. בכבוד רב וכאלה....

בוודאי שזה אפשרי...

היתה לא מזמן תכנית של BBC על הומוסקסואליות. הראו שם סרטוני תעמולה של ארגון דתי נוצרי, בארה"ב, נדמה לי, ששם דיברו אנשים ש"נרפאו" מהמחלה הנוראית הזאת, נישאו והביאו ילדים. מאידך, ומאחר ולא מדובר פה במחלה שצריך להרפא ממנה..(זאת דעתי האישית. אתה יכול לחלוק), איך לפי דעתך תיראה הזוגיות שלכם? לתוך מה יגדלו הילדים שאתה כל כך רוצה?. יצא לי לפגוש כמה אנשים שניסו את זה... התסריט קבוע למדי. למשך כמה שנים ה"נורמליות" נותנת כוחות לקבור את ההומואיות די עמוק. אחר כך זה יוצא, כי... זה חלק ממך, ולא רק במובן של סקס. ואז תתחיל לפגוש גברים, בסתר, כי אתה "נורמלי"... תחיה לא סתם בארון, אלא בארון מסריח למדי. הילדים שלך יגדלו בבית שיש בו סודות שלא מדברים עליהם, בית שאבא ואמא חיים בו ביחד רק כדי לחיות במסגרת "נורמלית", לרצות השד יודע את מי. לא נשמע לי בריא בכלל. וזה בלי לדבר על המחיר הכבד שאתה תשלם. חיים שלמים של פשרה עם מי ומה שאתה. עצוב.

Anatu§h

New member
אני היחידה שחשבה שהוא התכוון ל

נישואים פתוחים ? כלומר.. הומו ולסבית.. שיהיו יחד רק בשביל לגדל ילדים ?

Anatu§h

New member
בקשר לבסדר לא בסדר אני לא יודעת...

ברור הרי שמי שמסוגל (ויש לו אומץ וכח נפשי.. ואופי חזק) לחיות כמוך, עם בן זוג אוהב וילד מקסים - הרי שזה משובח ! ואין לי מילים לתאר עד כמה רבה היתה התרגשותי כשקראתי לראשונה על בינך המאומץ, על הדברים שהוא עושה וכו´. אבל מי כמוך יודע שגם לזה יש חסרונות - הרי בכל זאת אתה לא מדבר עם אח אחד לפחות (אני זוכרת נכון?) אז כל אחד ושיקוליו, אתה לקחת סיכון מחושב ולפי מה שאני מבינה אתה שלם לחלוטין עם ההחלטה ויותר מאושר מכל הורה אחר (הרי כל הורה מאושר מההורים האחרים:) יש כאלה שאצלהם אולי הויתור גדול יותר.. אז לגבי בסדר לא בסדר.. אני חושבת שכל עוד הכל פתוח וידוע (לא מתחתן עם סטרייטית שהתאהבה בו בלי לספר לה שהוא בעצם הומו) אז קשה לי לשפוט.. הבעיה היא הילדים.. כי אני נגד להסתיר מהם ענת.

אבא גאה

New member
זה ויתור זה????

לא הייתי רוצה להיות עם האח הזה בקשר בכלל.... יש לי חבר שאבא שלו ברוגז איתו כיוון שהוא מצביע מרץ. יש לי חבר שאבא שלו התאבל עליו כיוון שהוא יצא בשאלה. יש לי חברה שההורים שלה לא בקשר איתה בגלל שהיא התחרדה. יש לי זוג חברים שההורים שלה לא היו איתם בקשר 3 שנים כיוון שלא התחתנו ברבנות.... זה שמישהו (ולא חשוב מי) מנתק איתך קשר כי בחרת לחיות את חייך מבלי להתבייש, זה לא ויתר. ויתור זה להישאר איתו בקשר ולהיות אומלל. את האח שלי מעניין האושר שלי? לא. אותו מעניין הבושה שלו (יש לו אח הומו...) אז....שילך להזדיין ואני אזדיין גם, אבל עם מי שאני רוצה ובוחר. וכמובן...האושרון הקטן שלי, הדבר המקסים הזה, נס......מוכן לוותר על העולם בשבילו. אז מה זה אח אחד? ועוד אידיוט.....

הכל יחסי.

ברור שאם הוא יכול לצאת מהארון, שיצא, שיהיה עם בן זוג, שיביאו ילדים... ושיחיו באושר ועושר
אבל אם הוא לא יכול להרשות לעצמו לצאת מהארון, עדיף שיהיה עם בת זוג לסבית שנמצאת באותו מצב שלו, וככה שניהם יוכלו לבטא את הזהות המינית שלהם מחוץ לנישואין, ולעשות הצגה שלמה להורים. אבל אז אני חושבת שתהייה בעיה אם הם יביאו ילדים, כי ברור שחיים כאלה הם לא כל כך בריאים, וילדים לתוך נישואין שהם הצגה... זה בעייתי

שלום

אני עוקב אחרי הפורום כבר כמה זמן ועוד לא יצא לי להשתתף אבל רציתי לומר משהו בנושא. אני מכיר כמה וכמה אנשים שלמרות שהם הומואים הם התאהבו באישה והתחתנו עימה וילדו ילדים והם מטוהבים עד מעל הראש ולא מצטערים על כך שהם התחתנו. הם אוהבים גברים ואישה אחת. הם נשארים נאמנים ולא עושים דבר עם אנשים אחרים והם שמחים, חלקם סיפרו לאישתם והן יודעות והם מסתדרים והשאר חושבים על לספר לאישתם כי הם צריכים שתדע ולא כדי שיוכלו לצאת עם גברים אלא רק כדי שיהיו שלמים עם עצמם. אז אנא אל תעשה הכללות לגבי אנשים כי ההכללות פשוט לא נכונות!!! נ.ב. שלום לכולם

למעלה